Olumlu Özellikleri: İyi Kalpli, Duyarlı, Sevimli, Hayal Gücü Yüksek, Anaç, Güçlü, Önlemci, Amacından Şaşmaz, Cin Fikirli, Becerikli ve Zekidir.
Rengi: Yeşil, Beyaz, Gümüş, Açık Gri, Mor Bazen de Siyah.
Temel Taşları: Akik, Ay Taşı, Yakut, Kuvars Kristali, Yakut.

Yengeç Kadını Abiye Seçimi

 

Yengeç Kadını Abiye Seçimi; derin, kestirilmez ve gizemli tavırlarıyla moda tarzını yansıtır. Gizemlilikten beslenerek edindiği derin ruhu, duygularını dışa vurmakta zorlanan yapısı ile çatışır. Kalabalık bir ortama girdiğinde dikkat çeken olmak istemez. Bir yengeç gibi kabukları olduğunu düşünebiliriz. Bu sizi yanıltabilir sadece sıradan görünmek ister ama sıradan değildir. Yengeç Burcunun içinde her zaman başka bir dünya vardır. Moda dünyası tıpkı hayalleri kadar geniştir. Herkesten ve herşeyden esinlenebilir.

Yengeç Kadını Abiye Seçimi

 

Moda Önerileri: Kabuklarını biraz aralamaya başlarsa dünyaya neşe saçan enerjiye bürünmesi ile gösterdiği değişkliği seçtiği kıyafetlerde de rahatlıkla görebiliriz. Genelde klasik çizgisinden şaşmaz. Ancak hayal gücü ile tetiklenen seçimleri, klasiği hareketlendirebilir. Son zamanlarda modada geri dönüş çizgisinin ön planda olmasıyla zirve çağını yaşayan modeller tam Yengeç Kadınına göre. Detayları seven yapıları ile bu tarzından esinlenerek aksesuarlarınada yansıtmıştır. Feminenliği çarpıcı bir şekilde değil de daha yumuşak formda sunmayı severler. Danteller, tüller, yumuşak kumaşlar, açık pastel soft renkler… Yengeç Kadını’ nın hayır diyemeyecekleri seçenekler arasında kalır.

Konforu sevdikleri için genellikle rahat kıyafetleri tercih ederler. Yengeç burcu kadınlarını evde sık sık pijamalarla görebilirsiniz. Abartılı aksesuarlar ile dikkat çekmek istemezler aksesuar takması gerekirse de en naiflerini seçecektir. Duygusal ve dramatik tarzı onu başlı başına diğerlerinden ayırır. Yengeç Kadını Abartılı makyaj tercih etmez, sade ve duruluğu tercih eder. Büyük çantalar, dramatik bakışlar ve zarif seçimler onu belirleyici kılan stilini yansıtır.

Yengeç Kadını Abiye Seçimi

 

Yengeç Burcu Kadınları buz dağı gibidir. Görünen neyse, onun iki katı daha sakladıkları vardır. Dünyalarını sadece özel kişilerle paylaşır. Acaba Sezen Aksu yengeç burcu olmasaydı onca derin şarkılar besteler miydi? Dramatik bakışlarında yengeç burcu olmasının hiç mi etkisi yoktur Türkan Şoray’ ın?

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.