Olumlu Özellikleri: Uyumlu, Her işe yatkın, Entelektüel, Mantıklı, Çabuk kavrayan, Canlı, Konuşkan, Eğlenceli Hareketli, Yabancı dillere yetenekli, Zamana uyan, Gençlik dolu.
Rengi: Sarı, Mavi, Kırmızı ve Altın.
Temel Taşı: Akik, Zümrüt, Akuamarin, Krizopras.

İkizler Burcu Abiye Seçimi

 

İkizler Burcu özgürlüğüne düşkün ve değişken halleriyle farklı karakterini eğlenceli bulacağınız ama aşkın cesaretiyle de aranızda ‘’ne onsuz ne onunla ‘’ olabilme hissini yaşayacağınız kadındır. Sıcak aşk duygusunu en canlı haliyle yaşatır size…

MODA ÖNERİLERİ: İkizler Kadını Abiye Seçimi Modaya bakış açıları hayatlarının diğer noktasında olduğu gibi değişkendir. En çokta gece kıyafetlerini gündüze taşımayı severler. Belirli bir çizginin müptelası olmayacak kadar özgürlüğünü severler. İçinde kendini özgür hissettiği parça onun için modadır. Stilleri genelde dağınık ve karmaşık gibi gözükse de herşeyi üstüne geçiren tiplerden olmadıkları son derece açık. En sevdikleri oyun (evet giyinmeyi bir oyun olarak görürler) koyu ve ağır renklerin kasvetini canlı parçalarla kırmaktır.

İkizler Burcu Abiye Seçimi

 

İkizler Burcu Kadını aksesuarlara bayılırlar. Takı ve çanta onlar için giyimin tamamlayıcısıdır. Turuncu, altın, bakır, mavi, sarı ve kırmızı renklerini severler. Ama baştan aşağı o renklerle bulunmak yerine, koyu tonlu renklerle kombinleyerek farklı bir çeşitlilik yaratırlar. Bir kıyafeti seçmek için vakit ayırmadıkları kadar, aksesuar seçimine ayır. Hatta takı bağımlısı diyebiliriz. Küpe, şık kolyeler ve bileklikler asla vazgeçemedikleri aksesuarlardır.

İkizler Kadını Abiye Seçimi

Ayakkabı konusunda seçimlerinde de değişim sirkülasyonunda ki ruh halleri yakalarını bırakmaz. Bazen bir piknikte onu yüksek topuklu abiye ayakkabılarıyla piti piti hareket ederken görebilirsiniz. Bazen de şık bir akşam yemeğinde kırmızı elma tokası bulunan babetiyle size güler yüzüyle merhaba deyip masadaki yerini alır. Gülümsemek demişken ikizler burcu görünümünü en sıcak tutan o tatlı gülüşleridir. İç ısıtan gülüşleri uğruna köle olabilecek milyon tane erkek sayabilirim.

İkizler Kadını Abiye Seçimi

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.