Olumlu Özellikleri: Dayanıklılık, Mantıklı hareket etmesi, Güvenilirliği, Kendi kendine yetmesi, Barışçıl, Duyarlı, Üretken, Nazik ve Sabırlı olması ve en önemlisi Dengeli bir insan olmasıdır.
Rengi: Mavi, Pembe, Sarı.
Temel Taşları: Akik, Lapis, Safir, Topaz, Kyanit, Turkuaz, Zümrüt.

Boğa Kadını Abiye Seçimi

 

Boğa Kadını, burçlar arasında en azimli, katı ve inatçı burçtur. Tuttuğunu kopartan bir karaktere sahiptir. Yapmak istediği şeyler üzerinde karar vermekte oldukça zorlanır, fakat karar verdikten sonra yapmak istediğinden kimse alıkoyamaz ve herhangi bir engel onu engelleyemez. Amacına ulaşma yolunda hiç kimse Boğa’nın hızına yetişemez. Boğa Kadını, hayattan tam olarak ne istediğini iyi bilir.

Boğa Kadını genel olarak değişimden yana değildir. Her zaman hayatının bir düzen içerisinde olmasını ister. Alışkanlıkları çok önemlidir. Soğukkanlı olan boğa kadınları, yaşanan değişimlere karşı, yavaş da olsa bir çözüm bulabilir. Belki de en çok zorlandıkları yer sosyal hayatlarıdır. Sosyal hayatlarında uyum sağlama konusunda sorun yaşarlar. Kuralların her zaman olmasından yanadırlar. Yine de cesaretini ilk kaybeden kişi Boğa kadını olmaz.

boğa kadını abiye seçimi

Moda Önerileri: Boğa burcu kadını giyim konusunda uyum ve doğallıktan yanadır. Onu kürklerle, abartılı kıyafetler ve  leopar desenli kumaşlar ile asla göremezsiniz. Abartıdan fazlasıyla rahatsız olur. Genelleme yapmak gerekirse tarzına klasik diyebiliriz, fakat bu klasik tarzı küçük ve özenli ayrıntılarla modernize etmeyi çok iyi bilirler. Giydiği elbiseler arasında uyum sağlama konusunda çok yeteneklidirler. Uyumsuz ve rastgele giyinmek Boğa Kadınını çok rahatsız eder.

Boğa Kadını Abiye Seçimi

 

Markalı ve kaliteli giyinmeyi seven Boğa Kadını çok şiddetli olmasa da lüks ve kalite meraklısıdır. Gelelim klasik tarzını modern ve özenli dokunuşlarla şık ve güncel bir hale getiren Boğa Kadını Abiye Seçimine; nerede ne giyeceğini iyi bilen Boğa Kadını abiye seçiminde de oldukça zevklidir. Pamuklu, saten ve ipek kumaşlı abiyeler her zaman öncelik taşır. Kıyafetlerinde doğanın izini taşımayı sever.  Renkli ve uzun abiyeleri sevdiği kadar kısa ve siyah renginden de asla vazgeçemezler.

Abartılı duruşu ile abiyenin önüne geçen fazla gösterişli takıları sevmediği için, abiyelerini fazla abartı olmayan ve genel uyumu bozmayan şık ve küçük aksesuarlarla tamamlamayı severler.

Boğa Burcu Kadınına Alınacak Armağanlar: Rahatına düşkün ve alışkanlıklarından vazgeçemeyen Boğa Kadınına alacağınız hediyelerle onu mutlu etmeniz çok zor ve risklidir. Bu yüzden onlara verebileceğiniz en mantıklı hediye kendi zevkine göre alacağı bir ürün için hediye çekidir.

boğa kadını abiye seçimi

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.