Tesettürlü Nişanlıklar

Malum yaz ayları yaklaşıyor yavaş yavaş. Akla hemen özel günler, düğünler, nişanlar geliyor. Özellikle nişan hazırlıklarında olan bir çok insan gözlemliyoruz. Tesettürlü nişanlık ve abiye elbise bulmak bundan 3-4 sene önce çok daha zordu. Çeşit çok fazla değildi, hep tek düze tesettürlü  bayanlar görülüyordu özel  günlerde. Renk alternatifleri ise yok denilcek kadar azdı. Klasik renklerden kendileri kombine ediyorlardı tesettürlü bayanlarımız abiyelerini.  Tesettürlü bir nişanlık bulmak oldukça zordu.

Oysa ki günümüzde modeller karar vermeyi oldukça zorlaştırıyor. İşte bu seçeneklerden tafta etek detayı ile modeldeki elbise dikkatleri üzerine topluyor.

FB,9502,63,fusya-tesettur-abiye-s3788-tesettur-abiye

Son zamanlarda nişanlıklar da tabiri caizse, gelinlikler kadar ayrıntılı ve özenli yapılıyor.  Çok şık ve güzel modeller çıkıyor karşımıza. Tabi çeşit çoğaldıkça, etrafınızdaki yakınlarınızın hepsinden de ayrı bir ses çıkıyor.  Herkesin zevki farklı ve verilen fikirler kafa karıştırabiliyor. Öncelikle tesettürlü bayanlarımıza tavsiyemiz, kendi zevkinize göre, teninize ve vücut yapınıza göre bir tesettür abiye (nişanlık) seçmeniz. Belki de düğünden sonra en önemli ikinci gününüzde, yani nişan gününüzde şık ve çarpıcı olmalısınız.

FK,9501,63,bordo-tesettur-abiye-elbise-s3787-tesettur-abiye

 

Bu tarz çarpıcı bir renk ve modelle nişan gecenizi en güzel şekilde tamamlayabilirsiniz. Pul ve payetin mükemmel bir şekilde tamamladığı tesettür abiye elbise ile göz kamşatıracaksınız.

Abiyefon ailesi olarak, sizler için hazırlamış olduğumuz diğer tesettürlü abiye modellerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. Unutmayın. Siz bizim için değerlisiniz.

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.