Tesettür abiye modasını Abiyefon abiye modellerinden takip etmek çok kolay… En modern kesimler, en şık kumaşlar ile göz kamaştıracaksınız. Özel tasarım abiye modelleri tesettür modellerle birleşerek harika kombinler yaratılıyor. Siyah, kemik renklerinin yanı sıra zümrüt yeşilli, şarap tonları sezonun trendleri arasında ancak özel işlemeli tasarımlar tesettür abiye modellerine çok yakışıyor.

sdfghjk

 

Şal desenleri , pul payet işlemeler ve savaroski taşlara bezenmiş özel tasarım abiye modelleri tesettür nişanlık olarak kullanacağınız şık tasarımlar ile yerini alıyor. Özellikle nişan geceniz için klasik kırmızı vazgeçilmezken, yeni sezonda soft renkler somon, mint yeşili gibi tesettür nişanlık olarak değerlendirebileceğiniz mükemmel abiyeleri mutlaka incelemelisiniz.

Tesettür nişanlık abiye olarak renk konusunda vazgeçemediğiniz renkler varsa siyah gibi 🙂 o halde tercih edeceğiniz model kabarık tafta etekleri tercih etmeniz en doğrusu olacaktır. Çünkü en özel gecenizde gösterişli bir abiye giyerek tüm güzellerin içinden sıyrılacağınız en önemli geceniz. En şık siz olmalısınız.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.