Giyim konusundaki seçimlerimiz bizlere bir tarz belirler. Çevremiz bizleri dış görünüşümüz ile tanımlar ve iletişimlerimizde de bu çok önemlidir. Bu konuda kendimiz için belirlediğimiz tarz, bizlerin çevre iletişimlerini etkileyeceği için, hem kendimizin memnun olacağı hem de çevre tarafından da benimsenip beğenilecek tarzlar seçmeye çalışırız. Çevre tarafından beğenilmek, hepimizin hoşuna giden bir durumdur.
FO,11797,57,mint-tesettur-abiye-elbise-s3472-tesettur-abiye
Tesettürlü abiye modellerimizle, kendinize has bir tarz edinebilirsiniz. Klasik renklerin dışına çıkıp, mint gibi çarpıcı bir renk tercih etmek ister misiniz? Diğer bir ifade ile su yeşili rengini üzerinizde taşıyarak özel gecelere damganızı vurabilirsiniz. Mint renginin, çarpıcı etkisinin yanı sıra, iç açan bir renk oluşu da, istisnasız herkesi sizinle ilgini olumlu bir intibaya sokacaktır.
Mint uyumunuzu, yine mint bir çantayla da tamamlayabilirsiniz. Seçenekleri sitemizden görebilecek olup, sizin için birkaç tanesini sunmak istiyorum. Siyahla da kombine edebileceğiniz bu ürünü, mint rengiyle daha ilgi çekici bir hale dönüştürebilirsiniz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sunduğumuz tesettür abiye elbiselere ve çanta seçeneklerine bakmadan kararınızı vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.