Tesettürlü bayanlarımız için, şık bir alternatif olarak yeni bir abiye elbise sunmak istiyorum bugün. İki model birleştirilerek tek bir abiye elbise haline getirilmiş. Yarısı pul işlemeli, yarısı düz siyah olarak tasarlanan bu abiye elbise, sizi fazla risk almaktan kurtaracak.

tesettürabiye

Bu abiye elbisenin renk uyumuyla göz kamaştıracaksınız. Belinde bulunan kemeri de abiye elbisenize daha ciddi bir görünüm kazandıracak. Bu ağır tessetürlü abiye elbise, en yakınlarınızın özel günlerinde sizin ağırlığınızı ve asaletinizi temsil edecek.
Tek renk olmadığı için klasik ve sıradan bir görüntü sergilemezsiniz. Abiye çanta ve ayakkabı konusunda ise, siyah rengi tercihiniz olmalı. Abiye elbisenin, pul detayları yoğun olduğu için, parlak olmayan daha sade bir abiye çanta seçmelisiniz. Her ayrıntınızı parlak belirleyerek, rahatsız edici bir imaj çizmekten kaçının. Pul ve payetli abiye elbiseler, 2014 yılının modalarından biri oldu ve bu moda daha uzun bir süre daha gideceğe benziyor.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için özenle seçip, sergilediğimiz tesettür abiye elbiselere bakmadan kararınızı vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.