Binlerce model arasından hızla sıyrılan, Her sene olduğu gibi bu yaz sezonuna da damga vuran İki Parça Abiye Modelleri revaçta. Payetli, dantelli, güpürlü, taşlı, simli ve daha birçok tarzda üretimi olan iki parça abiye elbiseler şık ve farklı olmayı seven bayanlarımızın tercihleri arasında. Sizler için bu bloğumuzda iki parça abiye elbiseleri ele alacağım.

Katılacağı organizasyonlarda iki parça abiye modellerini tercih edecek olan bayanlarımıza birkaç öneride bulunmak istiyorum. İlk olarak yapmanız gereken vücudunuzu tanımak; Vücut proporsiyonunu iyi bir şekilde analiz edebilen bir kadın seçtiği abiye konusunda asla yanılmaz. Örnek vermek gerekirse omuzları geniş bel gölgesi ince olan bir bayansanız kalın askılı payetli etek kısmı balık etekten oluşan bir abiye sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Düşük omuzlu bir bayansanız ip askılı veya straplez büstiyere sahip modeller sizin için uygun olacaktır. Bunların dışında kalça bölgenizden rahatsızlık duyuyorsanız seçeceğiniz iki parça elbise modeli şifon veya tül etekten oluşmalıdır. Günümüz de bu tasarımların dışında artık birçok iki parça elbise modeline ulaşmak mümkün.

Gelelim iki parça abiyelerdeki renk ve tasarım uyumuna;

Kuşkusuz pırıltılarla işlenmiş elbiseler kadınların vazgeçilmezleri arasındadır. Mercan, kırmızı ve buz mavisi rengi ile payet işlemesini buluşturan iki parça elbise  modelleri yaz aylarının en favori seçimleri arasında görünüyor. Şık bir topuz ve aynı renkli zarif aksesuarlarla tamamlanacak elbise, katılacağınız organizasyonda tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasını sağlayacak. Yakın dostlarınızın davetleri için de seçimleriniz arasında yer alabilecek eteği veya büstiyer kısmı dantel işlemeli iki parça elbise modelleri şık ve romantik bir tercih olacaktır. Son zamanlarda revaçta olan kır düğününe katılıp iki parça abiye elbise modelini kullanmak isteyen bayanlarımıza önerimiz tabi ki 2017 senesinin en trend desenlerinden olan çiçek desenli abiye modelleri olacak. Salon düğünü için iki parça abiye modelleri renk arayışında iseniz gold, lame, bordo, mürdüm, zümrüt yeşili ve siyah renk sizin için en uygun renk seçenekleri arasında yer alıyor.

Bunların dışında zevkinize göre seçebileceğiniz birçok iki parça abiye modeline mağazalarda rastlayabilirsiniz. Ama her bloğumuzda dediğimiz gibi hangi abiyenin içinde kendinizi iyi hissediyorsanız sizin için en doğru tercih o abiye olacaktır. Şimdi siz güzel bayanlarımız için eğlenme zamanı…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.