Görümce abiyesi nasıl olmalı?

Kız kardeşler abilerine düşkünlükleri ile bilinirler.Her daim kız kardeşlerini koruyup kollayan,en kötü zamanında yanında olan, kendisine verilen değeri sonuna kadar hakkeden ve bundan asla şüphe duyulmayan tek karşı cins üyesidir aslında.

Onun bu özel gününde giydiğiniz abiyelerle” Damatın kız kardeşine” yakışan tarzı seçmelisiniz.Damadın kız kardeşi ağır abiyelerle kendini ön plana çıkarmalı. Gösterişli ,zarif bir o kadarda cool olmalıdırlar. Sonuçta görümce abiyesi diye bir kategori var. Bu güzel ve anlamlı güne ”Damatın kız kardeşi” olduğunuz her anlamda davetlere yansıtmayı başarmalısıız. Peki görümce abiyesi nasıl olmalı? Tercihen yaşınıza uygun gösterişli abiyeler seçmelisiniz, sonuçta ailenizi temsil edecek, davetliler ile bire bir ilgilenecek olan sizsiniz. Tabiki düğün sahibi olarak görümce abiyesi seçmekte zorlanmanız kaçınılmaz.

Ama buna değecek, merak etmeyin. Balık abiye modelleri ,gögüs kısmı ağır taşlı, sırt dekolteli abiye elbiseler arasından bir seçim yapabilirsiniz. En önemli unsur vücudunuzu iyi tanımalı ve vücut yapınıza uygun abiye seçmenizdir. Vücut yapınızda orantısız bölgelere sahipseniz, sorunlu bölgeyi dikkate alarak doğru bir abiye seçmeniz mümkün. “vücut yapınıza göre abiye seçimi” yazımıza göz atmanızı tavsiye ederim. Kendinizi kilolu bulduğunuz için balık abiye tercih etmekten korkmayın ama vücudunuza oranla basen bölümünüz çok fazla ise seçiminizde dikkatli olmanızda fayda var. Abiye elbiselerin üzerindekin detaylar çok önemlidir. Basenleriniz geniş ise aksesurları göğüs ve yaka kısmında olan abiyeler sizin için biçilmiş kaftan. Kusurlu olan bölgeden dikkatleri uzaklaştırmak bu işin püf noktası.

Şıklığınızla ailenizi temsil ediyorsunuz, bunu unutmayın!

Damadın kız kardeşi yani görümce olarak şıklığın ve zerafetin kattığı ışıltı ile tüm davetlileri en önemlisi abinizi büyülemeye hazır olun. Beyaz renk hariç, (yeni gelininizi kızdırmamak adına), dilediğiniz rengi seçmekte özgürsünüz. Önerim teninize uygun çarpıcı bir renk seçmeniz doğrultusunda. Gold, lame, antrasit gibi renkler ile idealı; mercan, sarı, kırmızı, fuşya gibi fresh; bebe mavisi, pudra, somon gibi renkler ile soft bir görünüm yasıtabilirsiniz. Nasıl görünmek istediğinizi belirlemek size kalmış.

Seçeceğiniz abiyenizin şıklığına yakışan tarzda saç modeli de oldukca çok önemli bir rol oynuyor.Dağınık topuz, fransız topuzu favori modellerimiz arasında, Aksesuar seçimlerinizde de çok titiz davranmalısınız. Straplez bir balık modeli abiyelerde boyun detayı ön kısma çıktığı için büyük ve parlayan kolyeler tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz abiyenin tam zıt renginde bir aksesuar ile fark yarabilirsiniz. Göğüs kısmı taşlı ve sırt dekoltesi var ise uzun sallanan gümüş, altın küpeler çok havalı ve zarif görünüm sağlayacaktır.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.