Davet, düğün, parti, mezuniyet törenleri ve daha birçok yerde bayanların ilk tercihi abiye elbise. Her sezon farklı bir tasarımla karşımıza çıkan abiye elbiseler bu sezon da çok çeşitli tasarımlarla karşımızda. Bu sezonun trendi ve en göze çarpanı İki Parça Abiye Modelleri olacak gibi görünüyor. Göz alıcı bir görünüm yakalamak için tasarlanan, alt üst takım ya da üst kısmı taşlarla tasarlanmış alt kısmı uçuş uçuş eteklerle hareketlendirilmiş abiyeler beğeninize sunuluyor. Genellikle sadelikten yana olan bayanlar tercihlerini alt üst takım, düz renkte ve balık formda olan iki parça abiye modelleridir. Kombinlemesi de kolay olacak olan bu abiye modellerinde abiyenin rengine uygun takı ve çanta kullanabilirsiniz.

iki-parca-abiye

Şık ve zarif görünmeyi tercih eden bayanlar için uçuş uçuş etekli üst kısmında taş işlemeleri ile ışıldayan iki parça modeller doğru tercih olacaktır. Böyle bir model tercih ederseniz abiyeyi arka planda bırakmamak adına daha sade ve zarif takılara yönelmelisiniz. Örneğin üzerindeki taşlar ile uygun renkte ince bir bileklik ve zarif maşalı bir saç modeli size hoş bir görünüm kazandıracaktır. Büstiyer ve tafta kumaştan prenses model de tasarlanan iki parça abiyeler de, özellikle mezuniyet törenleri için, genç kızların gözdesi oldu ve olmaya da devam edecek gibi duruyor.

iki-par

 İki Parça Abiye Modelleri kullanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır.

Bu model her vücut tipine uygun değildir. Özellikle bel kısmı ince olan bayanlar tercih etmelidir. Aksi takdirde sizi olduğunuzdan da kilolu gösterecektir. İki parça modeller her vücut tipine uygun olmasa da yakışan ve taşıyan kişiye inanılmaz bir zarafet kattığı kesin.

Sitemizde de fazlasıyla da bulabileceğiniz bu modellerin her biri farklı bir formda ve farklı bir güzellikte. Siz de en özel günlerinizde en şık ve en zarif görünümü yakalamak istiyorsanız ve iki parça abiye modeli tutkunuysanız sitemizdeki bir birinden farklı ve şık modelleri gözden geçirmeden tercihte bulunmayın derim.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.