Sezonun Renkleri

2014 Abiye modellerinde modayı Abiyefon ile takip edin. Abiyefon sezonun abiye modellerini fiyat ayrıcalıkları ile size sunuyor.

Sezonun rengi mint yeşilini mükemmel bir modelle birleştiren Abiyefon, siz moda sevenlere helenistik çağdan esinlenerek görücüye çıkardığı bu abiye elbiseyi çok cazip fiyat avantajaları ile sunuyor.

FB,7834,58,mint-uzun-tul-abiye-elbise-s3441-mezuniyet199.90tl ile satışta olan abiye elbisenin renk kombini sizce de hoş değil mi? Mint yeşilinin gold ile uyumunu nasıl buldunuz? Biz çok beğendik.

Soft renkler bu sezon göz dolduruyor. Mint yeşil, somon ve karides renkleri başı çekmekte. Özellikle soft renklerden hoşlananlar bu yıl çok şanslılar. Sezon boyunca devam edecek olan soft renklerin aksesuarlar ile kombini de çok kolay üstelik.

FB,7826,56,karides-uzun-abiye-elbise-3733-mezuniyet

Karides renginin ayrıcalığı ile henüz tanışmayanlar varsa aranızda mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Bir zamanlar dolaplarda sıklıkla rastladığımız bu renkler doğrusu raflara kaldırılmıştı ancak bu sezon; soft renkler ile dolup taşacakmış gibi görünüyor.

Sade ve oldukça şık bir elbise ile tanıştırmak istiyorum sizi. Renginin güzelliği zaten tartışılmaz, böyle klas bir model ile birleştiğinde ise mükemmel bir abiye elbise çıkmış ortaya. Zerafetinize zerafet katacak böyle bir abiye elbiseyi mezuniyet, nişan ve düğün organisazyonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz..

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.