Dekolte, bir abiye elbisenin olmazsa olmazıdır. Bu dönemde, en trend olan dekolte ise ‘sırt dekoltesi’.  Sırtınıza güveniyorsanız, sırt dekolteli bir abiye elbise seçerek kışkırtıcı ve iddialı bir görüntü sergileyebilirsiniz.  Bu sezon birçok farklı tarzda tasarlanan abiye elbiseler arasından, sırt dekolteli abiye elbiseler daha çok tercih ediliyor. Bu sezona özel trend sırt dekolteli abiye elbiselerle, görünümünüzdeki kalite ve dekolte detayı sayesinde her ortamda öne çıkmanız zor olmayacak.

FB,10049,55,kolsuz-uzun-abiye-elbise-o7159-agir-abiye

Sırt dekolteli abiye elbise tercih edildiğinde özen gösterilmesi gereken en önemli şey, saç modelinizdir. Sırt dekolteli abiye elbiselerde, saç şeklinizi toplu bir modelle bütünleştirmeniz çok önemlidir.Abiyenizin odak noktası sırt dekolteniz olacağı için, saçlarınızın dekoltenizi söndürmesine ve kapatmasına izin vermeyin.

FB,8867,58,kirmizi-tasarim-abiye-elbise-o3526-gece-elbisesi

Bu sezonda modaya etkili bir giriş yapan sırt dekolteli abiye elbise modelleri, seçmekte zorlanacağınız kadar çeşitli ve çok. Birçok değişik ve iddialı şekillerde tasarlanan bu sırt dekolteli modellerin, bütün ilgiyi üzerinize çekeceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Abiyefon ailesi olarak, sırt dekolteli abiye modellerimize bakmadan seçiminizi yapmayın.

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.