Fiziğine güvenen,  düzgün fiziği ve uzun bacakları olan kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerdir, mini elbiseler… Kadınları çekici gösteren ve kendine güveni temsil eden kıyafetlerdir. Odak noktası olmanızı sağlar. Hele ki alışkınsanız ve üstünüzde taşıyabilirseniz, her ortamda sizi konuşturur mini elbiseler. Özel günlerinizde de mini abiye elbise tercih ederek neden göz önünde olmayasınız?

Desktop

Mini abiye elbiseler, mini etekler, oldukça çarpıcı ve çekici kıyafetler olmasının yanı sıra giymek ve taşımak sıkıntılıdır. Özellik oturup kalkarken, sıkıntı yaratabilirler… Bu konu da tecrübeli iseniz, sorun yok ama yeni yeni bu kıyafetleri tercih ediyorsanız, öncesinden pratik yapmanız gerekir. Bir süre öncesinden giymeyi deneyerek kendinizi mini elbiseye alıştırın. Önemli gününüzde de bu sayede bir sıkıntı olmayacaktır. Bacaklarınız için de teninizin renginde bir opak çorap edinerek, bacaklarınızın olduğundan daha pürüzsüz ve gösterişli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Mini abiye elbise risk demektir. Siz bu riski alarak, parlayabilir ve herkesin üzerinde çarpıcı bir etki bırakabilirsiniz.

Abiyefon ailesi olarak, sizin için hazırlamış olduğumuz mini abiye elbiselere bakmadan karar vermeyin.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.