Püf Noktalar

Bahar ayları geldi. Herkesin ayrı ayrı telaşları başladı. Peki ya sizin telaşınız ne? Düğününüz mü var? Mezun mu oluyorsunuz ?  Nasıl bir elbise giymelisiniz ? Nasıl aksesuarlar kullanmalısınız? Abartıya kaçmadan nasıl en şık siz olursunuz?

Öncelikle, abiye seçiminizde ten renginize mutlaka dikkat etmelisiniz. Örneğin, açık tenliyseniz bir bütün olabilmesi açısından, renkli kıyafetler tercih etmelisiniz.  Buğday tenliyseniz, daha belirli, koyu renkler tercih etmelisiniz.

FB,8690,58,ozel-tasarim-abiye-elbise-o1018-iddiali

Elbise seçiminizden sonra en önemli iki şey makyaj  ve aksesuarlar.. Aksesuarlarınızla makyajınızın ters orantılı olması gerektiğini biliyor muydunuz ? Hangisinde abartıya kaçmak istiyorsanız, diğer taraftan bir sadelik ön plana çıkarmalısınız. Abartılı aksesuarlar kullanmak isteyenlerdenseniz, sade bir makyajla kendinizi tamamlamalısınız. Abartılı makyaj tutkunlarıysanız da, sade aksesuarları tamamlayıcı olarak seçebilirsiniz.

images-28Saten bir abiye giymek istiyorsanız, mutlaka dikişsiz, iz belli etmeyen korseler giymelisiniz. Saten vücut hatlarınızı belli edeceği için, bu şekilde kamufle etmeniz gecenizi kurtarabilir.

Püf noktalara dikkat ederek gecenizin en şık bayanı olmak hiç de zor değil…. Ne demiş bir şair; Şık olmalı kadın dediğin! Gelişi, gülüşü, bakışı, duruşu…Hatta, Gidişi bile. .

 

Her ayrıntınızda abiyefon olarak yanınızdayız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.