Sevdiğiniz insanla bir ömür hayatınızı birleştirmek için atılan ilk adımlar arasında nişan töreni yer almaktadır. Nişan törenleri evlenecek çiftler için büyük önem taşıyan organizasyonlardır. Hayaliniz olan gelinliğe sahip olmak kadar önemli olan bir diğer güzellikse nişanlık abiye seçimidir. Nişan töreni için tercih edeceğiniz nişanlık abiye modellerini mevsimsel koşulları göz önüne alarak tercih etmenizde Abiyefon en doğru seçim olacaktır. Nişanlık abiye tercihinizi mevsimin özelliklerini göz önünde bulundurarak seçmeniz kumaş ve modeli belirlemenizde etkili olacaktır. Üzeri taş detayları ile süslenmiş parlak kumaşlar balık modellerin ve kabarık modellerin olduğu dantel detayları ile hazırlanmış nişanlık modelleri, kısa abiye, uzun abiye, prenses abiye modelleri tercih edilebilir.

Untitled-1-Recovered3

Yaz aylarında yapılan nişan törenleri için ince kumaşlar, şifon veya tüllerle tasarlanmış modeller tercih edilebilir. Kış aylarında yapılacak bir nişan töreni için kalın kumaşlar ve uzun nişanlık abiye modelleri tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Kumaş seçimi yaparken cilde en uygun renk seçilmelidir. Sarışınlar altın ve pembe, esmerler saks mavisi ve kırmızı, buğday tenliler yeşil tonlarında, kumrallar ise turkuaz renginde nişanlık modelleri arasından seçimlerini yapabilirler. Son moda trendleri göz önünde bulundurarak abiyefon’ da tercih edeceğiniz nişanlık abiye modelleri nişan töreninizi eşsiz bir güzellikte gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Temel özellikleri göz önünde bulundurarak nişan töreninizde eşsiz bir görünüm elde edeceğiniz abiyeler sayesinde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Nasıl bir nişan yapmak istediğinize karar verdikten sonra törene en uygun olan konsept ile abiye seçiminizi rahatça yapabilirsiniz. Nişanlıkla harika görünmenin sihirli formulü şudur, yer olarak evden ve saat olarak gündüzden uzaklaştıkça etek boyu uzar, makyaj koyulaşır ve topuklar yükselir. Bu formülü akılda tutarak akşamüzeri evde aileler arasında yapılacak nişandan açık havada verilen kokteyle, spor klubünüzde çekirdek grupla yenilecek akşam yemeğinden otelde verilecek davete kadar tüm mekanlara uygun nişanlığınızı abiyefon’ da seçerken rahat olacaksınız.

Untitled-11

Nişanlı çiftin arasında mutlaka bir uyum olması gerekir. Damadın nişan için kıyafet tercihleri siyah, koyu gri, lacivert, açık gri, bej, kırık beyaz ya da krem renklerinde olmalıdır. Sıcak tonlardaki takım elbiselerle açık gri, bej, krem renkler ile kombine yapılır. Sert tonlardaki takım elbiseleri siyah, lacivert, koyu gri renkler ile kırmızı, fuşya ya da zümrüt yeşili gibi nişanlık abiyeler ile beraber kullanmanız iyi olur. Saç ve makyaj ise tamamen abiyenizin tarzına uygun bir şekilde yapılmalıdır. Abiyenize uygun aksesuarlar ve takılar ile kombini tamamlayarak sizin için özel ve değerli olan gecede Abiyefon ile muhteşem bir uyum içerisinde olacaksınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.