Hayatınızın en önemli kararını açıklamanız için son hazırlıklar arefesindeyken, heyecanınız doruklarda olmalı; bu heyecenınıza ortak olan Abiyefon, nişanlık kategorisindeki abiye modelleri ile abiye seçiminize yardımcı oluyor.

blog

Son zamanlarda abartılı kabarık abiye elbiseler nişanlık elbise olarak artık tercih edilmiyor. Günümüz modasında artık demode olan abartılı gelinlik temsili abiyelerin yerini artık tafta, tül ve krep kumaşlardan oluşan modeller aldı. Prenses abiye elbiseler bunlara iyi birer örnek.

Abartmadan göz kamaştırmak isteyenlerden iseniz Abiyefon nişanlık kategorisi tam sizlik! Duru güzelliğinizi gözler önüne sererken zerafetinizden ödün vermeyin. Gösterişli kumaşların yetenekli ellerde şekillendirilmesi ile oluşturulan özel tasarım koleksiyonumuz ‘farklılık’ esas alınarak hazırlandı. Seçeceğiniz nişanlık modelleri sınırlı sayıda üretilerek çok az sayıda bayanların ulaşması sağlanıyor. Bu sayede her genç kızın hayali nişanlık modelleri ile en özel gecenizde en özel abiye modelini giymenizi sağlıyoruz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.