“ Nişan abiyenizi almadan önce biraz hesap kitap yapmaya ne dersiniz? Nişanınız hangi mevsimde olacak, nasıl bir mekân da olacak? Peki nişanlınızın üzerinde nasıl bir takım var? „Telaşla, heyecanla veya bir modele duyduğunuz aşırı bir beğeniyle yanlış nişanlık seçimi yapabilirsiniz. Gelin en Doğru Nişan Abiyesi Seçimi için dikkat etmeniz gereken konulara beraber göz atalım.

Doğru Nişan Abiyesi Seçimi

Hava Nasıl Olacak: Nişan organizasyonunun olacağı gün havanın nasıl olacağını mutlaka öğrenmeye çalışın. Siz cıvıl cıvıl, uçuş uçuş etekli mini bir abiye beğenmiş olabilirsiniz ama yağmurlu bir sonbahar gününde bu kıyafetiniz koşullara fazla aykırı kaçabilir. Unutmamanız gereken konulardan birisi nişan günü hava durumuna bakmak olsun. Ayrıca, gerekli olduğu durumlarda mini elbisenizi tamamlayacak dantel bir bolerodan da yardım isteyebilirsiniz.

Doğru Nişan Abiyesi Seçimi

Nasıl bir Mekân: Restoran, spor kulübü, ev, otel, kır düğün salonları? Doğru Nişan Abiyesi Seçimi yaparken harika görünmenin sihirli formülü şudur ki: mekân olarak evden ve saat olarak gündüzden uzaklaştıkça nişan abiyesinin etek boyu uzar, makyaj koyulaşır ve topuklar yükselir. Bu formülü akılda tutarak akşamüzeri evde aileler arasında yapılacak nişandan açık havada verilen kokteyle; spor kulübünüz de çekirdek grupla yenilecek akşam yemeğinden otelde verilecek davete kadar tüm mekânlara uygun nişan abiyenizi seçmekte zorlanmayacaksınız.

Doğru Nişan Abiyesi Seçimi

Vücut Özellikleriniz: Bir mankenin üzerinde gördüğünüz bir abiye elbise modeline vurulmuş olabilirsiniz. Fakat hemen karar vermeyin! Acaba o kıyafet sizin vücut yapınıza, yüz şeklinize ve saç modelinize uygun olacak mı? Yoksa kusurlarınızı gizleyip güzel yönlerinizi ortaya çıkarabilecek bir başka model de bulabilir misiniz? Vücut tipinize en uygun Abiye Elbise modellerinin neler olduğunu basit bir araştırmayla öğrenebilirsiniz. Yapmanız gereken şey detaylı bir araştırma yapıp doğru kombini ortaya koymak.

Doğru Nişan Abiyesi Seçimi

Damatla Uyum: Uzun ya da kısa her nasıl olursa olsun nişan abiyeniz damat bey ile uyumlu olmasına dikkat edin. Damadın nişan için kıyafet tercihleri siyah, koyu gri, lacivert, açık gri, bej, kırık beyaz ya da krem renklerinde olacaktır. Damadın kıyafeti ile nişanlığınız arasında birebir bir uyum olması gerekmese de açık ve koyu tonların beraber kullanılması gerektiğini hatırlatmakta fayda var. Nişan kıyafetlerinizin uyumu ile herkese ruh eşinizi bulduğunuzu tekrar kanıtlayacaksınız!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.