Neon Yazı

Bu yaz oldukça popüler olan neon renkler ile kombinlerinizi hareketlendirmeye var mısınız? Neon renk akımı takılardan ayakkabılara, kıyafetlerden çantalara kadar her alanda kendini gösteriyor. Neon renkli kıyafetler ile oldukça uyumlu olan çanta, ayakkabı ve takıları abiyefon’da bulabilirsiniz. Neon renk modası yaşlı, genç herkesi ve her yeri sardı. Siz de bu modadan geri kalmak istemiyorsanız kombinlerinizi neon renkli aksesuarlar ile hareketlendirebilirsiniz.

FB,1200,43,portfoy-v451-fusya-abiye-canta-canta
Neon Çanta

Günlük spor bir kıyafetin altına neon renklerde bir çanta ya da neon renkli bir kolye ile modaya ayak uydurabilirsiniz. Abiyefon’da bulunan neon renkli Portföy V451 Fuşya Abiye Çanta modeli ile bu modayı yakalayabilirsiniz. Bu çanta ile hem sezonun modasını yakalayabilir hem de oldukça şık bir şekilde kombininizi tamamlayabilirsiniz. Neon renkleri isterseniz şık gece kıyafetlerinde isterseniz günlük spor kıyafetlerinizde kullanın hiç fark etmez neon renkler her daim şıklığınıza şıklık katacak. Portföy V451 Fuşya Abiye Çanta, fuşya rengi üzerine gümüş detaylı işlemeleri ile oldukça şık bir görüntüye sahip.

FB,1907,38,i1054-2308-platform-topuk-saks-mavi-abiye-ayakkabi-ayakkabi
Neon Ayakkabı

Özellikle gece kıyafetleri ile oldukça uyum sağlayan bu model, pratik kullanımı ile de dikkat çekiyor. Abiyefon’da neon renkleri ile dikkat çeken bir başka model ise Platform Topuk Saks Mavi Abiye Ayakkabı modeli ise siyah elbiselerin ve dar kot pantolonların altında oldukça şık görünmektedir. Abiyefon’da bulunan birbirinden güzel neon renkli modellere bir göz atın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.