Kıyafet Seçimine Dair Tüyolar

Kıyafet seçiminde küçük tüyolara ihtiyacınız varsa bizi takip edin. Gideceğiniz mekana uygun kıyafetler seçmekte zorlanıyorsanız artık rahat olabilirsiniz. Biz sizin için her şeyi düşündük.

Öncelikle birkaç adres belirleyelim ve bu adreslere uygun giyinmeye çalışalım. İlk adresimiz Taksim olsun. Akşam arkadaşlarınızla Taksim’de hoşça vakit geçirmek istiyorsanız Taksim’in ruhuna uygun giyinmelisiniz. Taksim içerisinde pek çok detayı barındırdığı için sizin de biraz detaylı ve özenli olmanız gerekir. Marketten ekmek almaya çıkar gibi dışarı çıkmamalısınız. Taksim’de gideceğiniz yer bir bar ise mini bir elbise sizi çok iyi tamamlayabilir. Elbisenizin çok şaşalı olmasına gerek yok, rahat ve şık olması yeterli. Eğer mini elbiseyle rahat edemem ve dikkat çekmekten de pek hoşlanmam diyorsanız o zaman dar bir jean üstüne sırt dekolteli bir bluz giymenizi öneririz.

Eğer Caddebostan’a gidecekseniz dilediğiniz kadar abiye giymekte özgürsünüz. Caddebostan elit bir havaya sahip olduğu için kıyafetinizin çok sıradan olması hoş olmaz. Caddebostan’da bir restorana gidecekseniz şık bir elbise giymelisiniz. Elbisenizi göz alıcı takılarla bütünleyerek dikkat çekici olabilirsiniz. Ayakkabı seçiminizi de topuklu ayakkabıdan yana kullanmalısınız. Çanta seçerken de kıyafetinizin önüne geçmeyin, çantanız sade ve şık olsun.

Kadıköy’e yolunuz düştüyse ve Barlar Sokağı’na uğrayıp birer bira içmeye karar verdiyseniz omzu düşük ve salaş bir bluz giymenizi öneririz. Bluzünüzün altına yüksek bel pantolon giyebilirsiniz. Artık geceye hazırsınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.