Tarzınızı Yaratın

Modayı yakından takip ediyorsanız bilmeniz gereken küçük detaylar olduğunu söyleyebiliriz. Eğer her daim şık olmak istiyorsanız öncelikle gardrobunuzdaki bütün kıyafetleri teker teker gözden geçirip tarzınıza uygun olmayanları eleyin. Böylece bütün fazlalıklarınızdan kurtulmuş olacaksınız. Şimdi sırada tarzınıza uygun yeni kıyafetler almakta.

Spor şıklıktan yanaysanız alacağınız kıyafetler de bu tarza uygun olmalı. Kış mevsiminin kapıda olduğu şu günlerde kendinize uzun salaş bir kazak almanın tam sırası. Bu salaş kazağınızın altına dar bir jean veya parlak olmayan bir tayt giyebilirsiniz. Tayt modası patlak verdiğinden beri her yeri saran taytların cazibesine siz de kapılacaksınız. Herkesin üzerinde bulunan günün modası ürünler bir süre sonra etkisini ve albenisini yitirecektir. Bunun için ender bulunan parçalara yönelmenizi öneririz. Bu ender bulunan parçaları pasajlara bakarak bulabilirsiniz.

Cihangir, Şişli ve Taksim’deki pasajlara yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. Buralardaki kıyafetler son derece özel. Eğer tarzınızı henüz oluşturamadıysanız moda dergilerini karıştırıp kendinizi yakın hissettiğiniz kıyafetleri belirlemelisiniz. Her gördüğünüz kıyafeti tarzınıza uygun olarak niteliyorsanız durum vahim, çünkü bu bir tarzınız yok demektir.Tarzınızı oturtmak için çok sayıda kıyafeti incelemeli, moda dergilerini okumalı ve etrafınızı gözlemlemelisiniz. Biraz çılgın olmayı da deneyebilirsiniz. Bir fularla salaş bir elbiseyi kombinleyerek son derece hoş olabilirsiniz. Güzel yüzükler ve kolyeler de kıyafetinizi tamamlayacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.