Olumlu Özellikleri: Hümanist, Bağımsız, Dost, Mucit, Sadık, Vefalı, İdealist, Entelektüel, Değişkenliği Sever, Yeniliğe Meraklı, Geçmişe Bağlı
Rengi: Gök Mavisi
Temel Taşları: Ay Taşı, Akumarin, Mavi Safir, Ametist

Kova  Kadını Abiye Seçimi

 

Kova Kadını Abiye Seçiminde bağımsız ve kendinden emin moda anlayışında sıradan şeylerden kaçar, özgün ve eğlenceli bir tarzın peşinden koşar.  Mevcut trendinin içindeki aykırı ve parlak parçaları bulmayı sever. Alışılmadık bir seçim yaparak göze çarpan giysilerle avantgarde olabilir. Kova kadının ruhundaki değişimi izlemek bile eğlenceli iken, renkli dansının yansıttığı tarzına özenmemek elde değil. Bu yüzden hep imrenilen biri olmak onu diğerlerinden farklı kılmıştır.

Kova  Kadını Abiye Seçimi

 

Moda Önerileri: Heyecanlı ve hayalperest olan kova burcu kadınları sade ama bir o kadar da egzotik kıyafetlerden hoşlanırlar. Dantel detayları ile süslenmiş bu yazın modası olan omuz dekoltesi tam size göre. Parfümde tercihleri ise modern ve doğal kokulardır. Klasik ve ağır parfümler onlar için kesinlikle uygun değildir. Ne olursa olsun kova kadınları her zaman modaya ayak uydururlar.

Kova  Kadını Abiye Seçimi

 

Kova Kadını için renklerin kadını diyebiliriz. Her rengi kullanabilir hatta renkli giyinmek hoşuna gittiği için farklı renkleri kombine ederek giyer. Çünkü o, neyi neyle giymesi gerektiğini en iyi bilenlerdendir. Özellikle mavi ve tonları kovanın rengidir. Kendisini belli bir tarz içine hapsetmediği için bir gün siyah şık bir gece elbisesi içinde gördüğünüz kova burcu kadınını diğer bir gün rengarenk bohem bir kıyafet içinde bulabilirsiniz.

Kova  Kadını Abiye Seçimi

 

Kova kadını kesinlikle aksesuar kadınır. Ayakkabılar, fularlar, küpeler, şapkalar… Bir kolye bir şal onda başka durur. Otantik parçalar ile kıyafetini kombinleyerek tarzını tamamlamayı sever. Özellikle ayakkabı seçimi kova kadını için önemlidir. Bilekten bağlamalı sandalet ve abiye ayakkabılar kova için vazgeçilmezdir. Giyim tarzıyla beraber, onun cezbedici tarafı saçlarıdır. Saçları ile tarzındaki özgürlüğü ve doğallığı dile getirir. Abiyefon ile sizler için en güzel stilleri şık ve yeni tarzlar hazırlayacak ve sunacağız.

Kova Kadını Abiye Seçimi

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.