Olumlu Özellikleri: Alçak Gönüllü, Şevkatli, Hassas Sempatik, Etkili, Anlayışlı, Sezgili, Nazik, Derin Duygular, Renkli Hayaller, Sevgiye Düşkün, Merhametli, Güzel Sanatlarda Başarılı, İyi Niyetli, Yardımsever.
Rengi: Deniz Yeşili
Temel Taşları: Zümrüt, Mercan, Akuamarin, Ametist

Balık Kadını Abiye Seçimi

 

Moda Önerileri: Astrolojide su götürmez gerçek vardır ki, Balık Kadını gerçek bir romantiktir. Romantik tarafları aşka inançlarından kaynaklanıyor. Balık Kadını Abiye Seçimi ucu bucağı olmayan hayal dünyasıyla kesişen romantik tarzlarını, seçtikleri kıyafetlere de yansıtırlar. Pastel renkleri en çok onlarda görürüz. Su yeşili, pudra pembeler, uçuk maviler, kremler ve beyazlar… Aynı zamanda siyahı en iyi taşıyan kadınlar yine onlardır. Zarif duruşları sayesinde kibar aksesuarları kullanmaktan keyif alırlar. Aksesuar demek, balık kadını demekle eşdeğerdir. Onların olmazsa olmazlarıdır. Yüzük konusunda çok zevklidirler ve geniş bir koleksiyona sahip olmak isterler. Ayrıca inciler, taşlı küpeler ve şık tasarımlı elmaslar vazgeçemediği aksesuarlardır…

Balık Kadını Abiye Seçimi

 

Balık Kadınları genellikle narin, kibar ve zariftir. Duygusallıkları ile tanınan balık kadınları bakımlıdırlar. Işıkla beraber renk tonları değişen uzun abiye elbiseler tercih ederler. Eğlenmeyi çok seven balık kadınları sade kıyafetlerden hoşlanırlar. Fakat özel gecelerde bakımlı, şık ve taşlı kıyafetler giymeyi severler. Abiye elbiselerini aksesuar ile tamamlamaktan hoşlandıkları için günün en şık bayanı kategorisinde yer alırlar.

Balık Kadını Abiye Seçimi

 

Narin, naif ve zevkli seçimlerin hepsi balık kadınlarına özgüdür. Aynı zamanda seksapaliteye önem verirler. Saçlarda en çok romantik dalga modelleri ya da topuzlar kullanırlar. Sadelikte şıklığı severler. Abartıdan hoşlanmaz, zarif ve rahat abiye modelleri tercih ederler. Ayakkabı konusunda belirli bir tarzları yoktur, günlük hayatta rahat ve şık olması bakımından babet tarzı ayakkabıları tercih ederler. Etek ve Abiye Elbise gibi şık bir kıyafeti çok zarif topuklu ayakkabıyla bütünlemeyi çok iyi bilirler. Kendilerini rahat hissettiklerinde ise bir denizkızı gibi dikkat çekebilirler.

Balık Kadını Abiye Seçimi

Balık Kadınları mevsimlere göre renkleri ayırmazlar. Soğuk kış günlerinde de kuşların cıvıldadığı ahenkli bir bahar sabahında da onları pastel renklere bürünmüş kıyafet ile bulabilirsiniz. Sevdiği tarzda bir abiye modeli gördüğü an onu nasıl kombinleyeceğinin hayallerini kurmaya başlar. En sonunda öyle zevkli, öyle yaratıcı bir tablo çıkarır ki, kıskanılacak kadar şık seçimleri bir araya getirmesini çok iyi bilirler…

1 Yorumlar

  • Gönderildi 23 Şubat 2019 12:00
    by abiye elbise

    bence bir kadın kendine yakışan rengi ve içinde rahat hiseetiği abiyeyi seçmeli.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.