Olumlu Özellikleri: Çalışkan, Güvenilir, Kararlı, İstekli, Sabırlı, Azimli, İhtiyatlı, Disiplinli, Plancı, Espri gücü yüksek, Düzenli, Azla yetinir, Dayanma gücü yüksek, Sorumlu, özenli, Mülkiyetçi.
Rengi: Koyu yeşil, koyu mavi, kahverengi.
Temel taşları: Malakit, Oniks, Jasper, Akik,  Kaplan gözü, Lal, Ametist, Turmalin, Yakut, Kuvars kristali.

Oğlak  Kadını Abiye Seçimi

 

Oğlak kadınlarının kendilerine özgü kişilikleri vardır. Oğlak kadınları güçlüdür ve bunun her zaman farkındadırlar. İçinde bulunan enerjilerinin sürekli kendileri için engel teşkil ettiğini bilir. Hayatlarını olumlu veya olumsuz olarak etkileyecek, uç noktada ki maceraların kadını değildir. Hayattan istedikleri tek şey dürüstlük ve sadakattir. Oğlak burcu kadınlarının aşk hayatları söz konusu olduğunda gelip geçici heveslere yer vermezler. İlişkilerin de ya da normal yaşantılarında yaşayacakları bir hayal kırıklığı hayatlarının alt üst olmasına neden olabilir.

Oğlak  Kadını Abiye Seçimi

 

 

Oğlak kadını istikrar sağlamak adına ölesiye gayret gösterebilir.  Kendisini sürekli olarak bir şeyler yapmak zorunda hisseder ve tüm zorluklara da şikayet etmeden katlanır. Çünkü o içgüdüsel olarak büyük bir sorumluluk duygusuna sahiptir ve Kader genellikle oğlak burcu kadınına, biraz kötü davranabilir. Ama sırtına ne kadar yük yüklenirse, o kadarını kaldırabilecek güçtedir. Ve gerçekten çok fedakârdır. Buna rağmen, yaşı ilerledikçe eğer hala ektiğini biçememiş, hedefine ulaşamamış ve geleceği hala güven altına alınmamışsa, depresyona girebilir. Bu nedenle hayatlarından sıkıntı duyabilirler. Ama genel anlamda oğlak kadınından bahsetmek gerekirse önüne sıçan her zorluğun üstesinden gelmeye çalışır.

Oğlak Kadını Abiye Seçimi

Moda önerileri: Gelelim oğlak kadınının moda görüşüne; Gelenekçi olan bu burcun kadını, genellikle moda konusunda da karşımıza sanat tarihçisi olarak çıkar. Antikaya duyduğu büyük ilgisinden dolayı çoğunlukla tarihsel simgeleri olan ya da tarihi bir anlam taşıyan aksesuarları tercih eder. Özellikle büyüklerinden kalan takılara son derece düşkündür. Toprak üyesi olan oğlak kadını, elbiselerini de kolay kolay atamaz. Oğlak Kadını Abiye Seçimi dendiğinde sade, koyu renkli ve rahat kullanabileceği abiyeleri tercih eder. Gri, siyah ve kahve tonlarını en iyi o taşır.

Oğlak Kadını Abiye Seçimi

Saç ve makyaj Önerileri: Hırslı olmasının yanında neşeli ve hareketli olan oğlak kadını için en uygun saç rengi seçimi toprak tonları olacaktır. Her durumda sağlam duruşları ve olgun tavırlarıyla dikkatleri üzerine toplayan bu kadınlar genellikle kısa saçlardan hoşlanır. Gözlerinde bir hüzün sezilse de dolu ve derin bakışları olan bu kadına, kahverengi ve lavanta rengi hafif bir göz farı çok yakışacaktır. Oğlak kadınları kesinlikle dudaklarda bakır tonları ve kiremit rengi rujları tercih etmelidir.

Oğlak Burcu Kadınına Alınacak Armağanlar: Oğlak Kadınları için kitap iyi bir hediye seçimi olabilir, ama unutmayın onlar aynı anda hem dramatik hem de geliştirici olan kitapları severler. Kendilerini iyi hissetmeye ve keşfetmeye ihtiyaçları olan bu burcun kadınları için, Irvin Yalom’dan bir kitap isabetli seçim olacaktır.

Oğlak Kadını Abiye Seçimi

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.