Olumlu Özellikleri: Yay kadınının olumlu özellikleri arasında, aşırı heyecanlı olması ve geniş bakış açısına sahip olması dikkat çeker. Açık sözlüdür olan yay kadını gizlilikten hiç hoşlanmaz. Dürüst, İdealist bir kadındır ve oldukça sevimlidir. İyimser, düşünceli, uyumlu, Özgürlüğünü seven ve güvenilir bir kadındır.
Rengi: Turkuaz, koyu mavi, mor, eflatun.
Temel taşları: Yakut, Firuze, Ametist, Topaz, kuvars, Safir, Opal, Lapis, Obsidyen.

Yay Kadını Abiye Seçimi

Yay Kadını, hayatı hiç kimsenin sevmediği kadar sever, onun tüm çabası yaşadığı hayata kendi damgasını vurmaktır. Bağımsızlık yay kadınının en belirgin özelliğidir. Onun ihtiyacı, iyi bir yaşam ve orjinal düşüncelerdir. Yay Kadını, iyimser, canlı, atılgan, sorumluluk sahibi zeki ve kendinden son derece emindir. Cesaretini kanıtlayabileceği her anı değerlendirir ve kendine faydası olacağını düşündüğü insanlarla yakın ilişki kurar.. Ani kararlar verip, aldığı kararları çiğnemek de yay kadınına has bir özelliktir.

Yay  Kadını Abiye Seçimi

 

Yay kadını kolay sıkılan ve kolayca kırılan bir yapıya sahiptir. Huzursuz ortamlardan nefret ederler ve böyle bir ortamda bulunmaktan hiç haz etmezler. Enerjisi her zaman üst düzeydedir. Arkadaşları tarafından sevilir, Yay burcu kadını da kendisini seven insanlara değer verir. Dostlarına karşı oldukça fedakâr davranışlar sergiler. Yay kadını eğlence hayatına meraklı bir kadındır. Bu sebeple en çok seyahat eden burç, Yay burcudur. Sürekli yeni yerler keşfetmeyi ve yeni insanlar ile birlikte olmayı sever. Ancak tüm bunların maddiyat ile olduğunun da farkındadır. Para yay burcu için bir araç anlamına gelmektedir ve bu konuda çevresine göre cömert ve savurgan bir tutum sergilerler. Yay burcu kadını farklı olan her işe ilgi duyar. Hayatı sürprizler ile doludur. Ancak uzak durmaya çalıştıkları şeylerin her zaman için kendisini çektiğinin farkındadırlar.

Yay  Kadını Abiye Seçimi

 

Moda önerileri: Yay burcu kadını hayatının dinamiğini yansıtan sıra dışı bir stile sahiptir. Modayı takip etmek yerine kendi stilini yaratır. Yay Kadını Abiye Seçimi yaparken genellikle eflatun, bordo ve kızıl gibi tonları tercih eder. Yay kadını üzerinde taşıdıkları her kıyafetin her aksesuarın anlam taşımasını çok önemserler. Bu yüzden marka düşkünlükleri yoktur.
Ele avuca sığmayan yay kadınları moda konusunda da kendilerini özgür hissettikleri kıyafetleri tercih ederler.

Saç ve makyaj Önerileri:  Yay kadını için kendi gibi hareketli maşa ile şekillendirilmiş dalgalı saç modelleri vazgeçilmezdir. Yay burcu kadınları dudaklarına karmen kırmızısı, bordo ve parlak kırmızıyı çok yakıştırır. Göz makyajlarında mavi tonlarını tercih etmelidirler.
Cilt içinse şampanya tonlarını kullanmalıdırlar.

Yay Kadını Abiye Seçimi

Yay Burcu Kadınına Alınacak Armağanlar: Esprili, şakacı ve gezmeyi çok seven yay kadını için en ideal hediye ilginç hediyelerdir. Hayvanlara olan düşkünlükleri malum, eğer evleri müsaitse alacağınız yavru bir kedi ya da köpek onları çok mutlu edecektir. En sevdiği renkler koyu mavi ve mordur eğer kıyafet ve Ayakkabı  almayı düşünürseniz bu renklerde seçmeye özen gösterin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.