Olumlu Özellikleri: Öncülük ve Macera ruhu, Girişkenlik, Yöneticilik, Hedef belirleme özelliği, Yüksek enerji, Engelleri aşabilme yetisi, Liderlik, Dürüstlük, Hazır cevaplılık, Canlılık.
Rengi: Kırmızı
Temel taşları: Ametist, Hematit, Elmas, Kantaşı.

Koç Kadını Abiye Seçimi
Koç Kadını hareketli, konuşkan, girişimci, hırslı ve idealisttir. Esprili yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi iyi bilen bu kadın, içten ve sempatik tavırlarıyla insanlar tarafından oldukça sevilir. Ayrıca dostlarına, arkadaşlarına ve ailesine çok önem verir.
Koç Kadını kendisini hep bir yarış içinde gibi hisseder, bu yüzden kendisiyle çok uğraşır. Duygusal yanı ağır bastığı için insanların sözlerine çabuk kırılır. Hem özel yaşamında, hem de iş yaşamında hırslı olan koç kadınının, tek amacı para kazanmak ya da oyalanmak değildir onun asıl hedefi, işinde yükselmektir. Artıları saymakla bitmeyen koç kadınının merhamet duyguları da çok gelişmiştir. Çevresinde zor durumda olanları görmeye dayanamaz ve yardım edebilmek için elinden geleni yapar.

koç kadını abiye seçimi
Moda önerileri: Gelelim koç kadını abiye seçimine, koç kadını özellikle elbiseleriyle dikkati çekmeyi sever, bu onlar için âdeta başlı başına bir zevktir. Ayrıca bu konuda onu eleştirenlerin ne düşündüğünü de hiç mi hiç umursamaz. Dolabının yarısı kırmızı, diğer yarısı da turuncu, sarı gibi pırıltılı renklerle doludur. Her koç kadınının dolabında seksapalitelerini dışa vuracakları leopar desenli bir kıyafeti vardır. Titizlikle seçtikleri kostümlerinde detaylara oldukça önem verir. Şık aksesuarlarla kıyafetlerini tamamlamayı sever. Eğer sizde modayı takip etmek istiyorsanız bir koç kadınını izleyin.

Koç Kadını Abiye Seçimi
Saç ve makyaj Önerileri: İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranan, hayatın tüm alanlarında risk almaktan çekinmeyen Koç Kadını saçları konusunda da son derece cesurdur. Bu macera duygusu gelişmiş kadın, heyecan verici farklı saç modellerini uygulamaktan kesinlikle çekinmez. Fark edilmek en büyük tutkularından biri olan bu idealist kadın, makyajında dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmayı sever. Ateş grubu üyesi olan koç kadınının, makyajdaki en belirgin rengi kırmızı ve siyahtır. Göz makyajında siyah kalem ve eyeliner vazgeçilmez ürünüdür. Rujda ve allıkta burcunun uğurlu rengi kırmızı yada mürdüm tonlarını tercih etmelidir.
Koç Burcu Kadınına Alınacak Armağanlar: Koç kadınının şık ve pahalı hediyeleri sevdiğini, ona hediye alacaksanız kesenin ağzını açmanız gerektiğini bilmelisiniz ve ne hediye verirseniz verin kesinlikle hediye paketinizin janjanlı olmasına dikkat etmelisiniz.

koç kadını abiye seçimi

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.