Kına Geceleri

Düğünden bir önce ki, en son toplanmadır kına geceleri. Bayanların toplanıp,  kah duygulandığı, kah hüzünlendiği, kah tabiri caizse; kurtlarını döktükleri bir gecedir. Farklı duyguların bir arada yaşandığı, genellikle de coşku dolu olan bir gecedir. Peki kına gecesine giderken nasıl bir abiye giymeniz gerekir ?

Bayanlar arasında şıklık yarışının yaşanacağı bu gece de, öncelikle yakınlık düzeyinize göre bir abiye elbise seçimi yapacağınız bilinen bir gerçektir.  Eğer ki, çok yakınıysanız, abartı mı olur düşüncesini bir kenara bırakın ve şıklığınızı tamamlamak için elinizden geleni yapın.  Aşağıdaki abiye elbise modellerinden fikir edinebilirsiniz.

FO,10603,66,ozel-tasarim-mercan-abiye-o1049-agir-abiye

 

Aksesuar ve çanta – ayakkabı seçimindeki uyuma dikkat edin. Unutmayın ki, ya aksesuarda ya da çanta ve ayakkabıda abartıya kaçmalısınız. İkisinde birden abartıya kaçarsanız şık olmak yerine, çok şıkırtılı, göz rahatsız edici bir görüntü sergilersiniz.

FB,10351,66,saks-mavi-uzun-abiye-c6106-hanim-hanimcik

Kına gecesine gidiyorsunuz ama çok da yakınınız değil. O zaman,  daha sade, şık  ve asil bir görüntü sergilemelisiniz. İşte böyle durumlar için de, size birkaç abiye önerisi.

 

Abiyefon ailesi olarak tüm özel günlerinizde, abiye elbise modellerimizle yanınızdayız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.