Hacimli Saçın Sırrı

Güzel olmanın birinci kuralı hacimli saçlara sahip olmaktır. Eğer saçlarınız yeterince hacimli değilse isterseniz dünyanın en şık kıyafetini giyin, yine de yeterince güzel olamazsınız. Saçlarınıza hacim vermek için yapabileceğiniz birtakım şeyler var elbette. Öncelikle duştan çıktıktan sonra saçlarınızı önünüze eğin ve saç kreminizle saçınızı şekillendirmeye başlayın.

Beautiful-hair-and-healthy-1

Islak saça uygulanan saç kremi çok daha etkilidir. Bu sebeple duştan çıktıktan sonra saçlar şekil almaya daha elverişlidir. Dalgalı saçlar istiyorsanız saç kreminizi sürerken vigoyla saçlarınızı dalgalandırabilirsiniz. Saç kurutma makinasının başlığı olan vigo, dalga yaratmakta ustadır.

hacimli-saclar

Hacimli saçlar doğal bir görünüme sahip olduklarından herkes tarafından çok beğenilir. Özellikle doğal dalgalar Hollywood yıldızlarının da birinci tercihidir. Güzel bir kıyafeti ön plana çıkaran saçtır. Fotoğraf karesinde de güzel görünmek için saç ve kıyafetin uyum içerisinde olması gerekir.

hacimli-sac-modelleri-5

Hacimli saçlarınızla reklam filminde oynuyor gibi dolaşabilirsiniz. 60’lı yılların saç modelleri hala çok moda. Kabarık ve hacimli bu saçlar kendilerine has duruşlarıyla bir döneme damgalarını vurmuşlardır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.