Saçlarınızla Dalgalar Yaratın

Kıyafet tercihleriniz kişiliğiniz hakkında birtakım ipuçları verir. Eğer kendinizi yanlış tanıttığınızı düşünüyorsanız bunun sebebi kıyafetleriniz olabilir. Kıyafet seçiminizi yaparken ilk olarak bedeninizi tanımanız gerekir. Bedeninizi yeterince tanımazsanız yanlış kıyafet seçiminde bulunabilirsiniz.

Basenleriniz varsa bol kıyafetler sizi daha da basenli gösterebilir. Bunu önlemek için dar bir pantolon giyip üzerine salaş bir bluz giymeniz gerekir. Bir de uzun zincirli bir kolye taktığınızda gayet hoş bir görüntüye kavuşacaksınız. Günlük hayatta abartılı kıyafetler giymeye gerek yok. Gardrobunuzu özel günler, gündelik kıyafetler, pijamalar, eşofmanlar şeklinde bölümlere ayırmalısınız. Özel günler için kendinize birkaç tane siyah elbise almayı sakın unutmayın. Siyah elbiseler hem gizemlidir, hem de çekici.

Uzun saatler boyunca ayna karşısında hazırlanmak sizi güzelleştirmekten öte yapaylaştıracaktır. Bunu önlemek için duşunuzu alın ve dolabınızdan hoş bir elbise seçin. Saçlarınızı dalgalı fönle hareketlendirin, soft bir makyajla son noktayı koyun.

Dalgalı saçlar her zaman son derece güzeldir. Saçlarınızın doğal görünen dalgası size romantik bir hava katacaktır. Hoş bir akşam yemeği daveti aldığınızda saçlarınızı düz fönlemek yerine dalgalı fön tercih etmelisiniz. Saçlarınızı şekillendirdikten sonra fön makinasının soğuk havasıyla son dokunuşu yapmayı unutmayın. Soğuk hava saçlarınızın daha uzun süre şeklini korumasını sağlar. Unutmayın, tarz sahibi kadınlar her detaya dikkat eder ve çok iyi gözlem yaparlar.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.