Yaz geldi çattı sonunda. Yaz denilince akla gelen ilk aksesuar kuşkusuz ki, güneş gözlüğü. Özellikle bayanların olmazsa olmazlarından olan güneş gözlüğü modası sürekli değişiyor. Klasiklerin dışına çıkmak isteyen ve kendine güvenen bayanlarımız için bu senenin en trendi, farklı ama yeni bir tarz olan ‘kedi modeli güneş gözlükleri.’

Retro-font-b-Style-b-font-Sexy-font-b-Cat-b-font-font-b-Eye-b

Kedi modeli güneş gözlükleri,eski yıllarda da oldukça popülerdi. Günümüzde de yine bu şık gözlük modellerini taşımak isteyenlerin yılı olarak, seçenekler arasında yerini aldı hem de en iddialı şekilde.

Kedi modeli güneş gözlükleri, aynı zamanda hemen her yüz şekline göre farklı tasarımlarla uyumluluk sağlıyor. Özellikle geniş ve ya yuvarlak yüz şekline sahip olan bayanların daha çok tercihleri arasında olacak. Bayanlar için kışkırtıcı ve iddialı bir model olan kedi güneş gözlükleri, kendinize ne kadar güvendiğinizi ve çekiciliğinizi ön plana çıkaracak. Klasiklerin dışına çıkmak ve sıradanlıktan kurtulmak sizin elinizde. Sıra dışılığınızı ön plana çıkarın ve bulunduğunuz ortamda en farklı siz olun. Bunun için birkaç dokunuş yeter.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.