Düğün Sezonu Açılıyor. Düğün Sezonu tam olarak bahardan yaza geçişin yaşandığı, havaların ısınmaya başladığı döneme rast geliyor. Ayrıca tatil sezonu ve okulların kapanması ile insanlar yazlıklara dostlarının yanına akın ediyor. Bu zamanlar da pek çok davetiye ile yüzleşmek zorunda kalıyorsunuz. Gelinlik modellerinin mağazaların vitrinlerini süslediğini görmek bayanlarımızı imrendiriyor. Kaliteli, pahalı ve gösterişli gelinlikleri almak isteyen çiftlerin hevesi kursağında kalmıyor. Bunun yerine gelinlik kiralamak için aylar öncesinden sıralara bile girildiği bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor. Hal böyle olunca, kiralık gelinliklere rağbetin patladığı yaz dönemlerinde istediğiniz gelinliği satın alıp, yüksek ücretler ödemek yerine daha makul ücretler ödeyerek en güzelini aylar öncesinden rezerve etmeniz en akıllıcası olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gelelim damat ve geline bu mutlu gününde eşlik edeceklere. Evlilik yolunda olan çift kadar heyecanlı olanların başında tabi ki anne, baba ve kardeş geliyor. Bunların dışında arkadaşlar, akrabalar, eş dost… Böyle zamanlarda akla gelen ilk soru şu oluyor. Ve işte o müthiş soru? Düğünde ne giyeceğim? İşte tam olarak burada biz devreye giriyoruz. Bu güne kadar birçok düğün, nişan organizasyonu atlatan Abiyefon.

Elbise seçiminde etkili olacak birçok konudan en önemlisi zaman ve mekân, organizasyonun ne tür bir mekân da olacağı abiye elbise seçimini etkileyen en önemli etkenlerden biri. Çiftin tercihi şık bir mekân ise tabi ki uçuş uçuş etekli, çiçekli, capcanlı renkli abiye elbiseler kullanmalısınız. Eğer tercihleri kapalı bir mekân ise daha ağır modellere bakabilirsiniz. Balık model, tek renk, sırt ve bacak dekolteli abiyeler tamda böyle bir mekân için tasarlanmış olmalı. Tabi illa bu şekilde elbiseler giymek zorunda değilsiniz. Herşeyden önemli olan şey sizin kendinizi hangi elbise içinde iyi hissettiğinizdir. Tavsiyelerimiz ile rahatınızı kombinlediğiniz sürece müthiş bir davet geçireceğinize emin olabilirsiniz.

Şimdi sıra saç ve makyajda; en büyük tamamlayıcılardan olan saç yüzünüzü ön plana çıkaracak en büyük etken. Açık bir mekân için örgülü topuzlar, dalgalı saçlar, kapalı mekânlar için ise şık topuzlar, atkuyruğu yapılmış düz saçlar biçilmiş kaftan olacaktır. Makyaj konusunda ise her ne giyerseniz giyin asla abartıya kaçmayın, elbisenize uygun şık bir makyaj ideal olacaktır. Bu konuda kuaförünüzden destek alabilirsiniz.

Son olarak;

Son olarak sizlere tavsiyem çanta, aksesuar ve ayakkabı seçimi olacak. Elbiseye uygun çanta ve ayakkabı devri artık bitti, siyah bir abiye altına pudra, kırmızı, somon, narçiçeği renklerinde ayakkabı veya çanta rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Aksesuar seçimi yaparken kullandığınız çanta ve ayakkabı ile uyum sağlayabileceğini düşündüğünüz aksesuarlar yeterli olacaktır. İşte davete hazırsınız şimdi davetin tadını çıkarma zamanı.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.