Bu bloğumuzda hiçbir zaman modası geçmeyen ve her zaman dolabınızda yer alması gereken Payetli Abiye modellerini detaylı inceledik. Özel günlerde ışıl ışıl olmak ve göz kamaştırmak isteyen kadınların vazgeçilmezi farklı renk ve modellerdeki payetli elbiseler. Abiyefon olarak siz okuyucularımızın davetlerde tüm bakışları üzerinize çekebileceği ışıltılı Payetli Abiye modellerini yüksek kalite farkı ile görücüye çıkarıyoruz.

Payetler

Modern ve çarpıcı renklerdeki payetli elbiseler düğün ve davet organizasyonları için kadınların gardıroplarında mutlaka olması gereken parçalar arasında yer alır. Özellikle payet gece elbiselerini her türlü çanta, takı ve ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. Elbisenizin boyundan sıkıldığınız takdirde ise, kısaltarak, bu parçayı bir kot ya da deri ceket ile günlük olarak da değerlendirebilirsiniz. İlk defa payetli elbise giyecekseniz daha az göze çarpan daha sade bir model tercih etmek isteyebilirsiniz. Siyah payetli elbiseler ise hem ışıldamanızı sağlar hem de siyah rengin asaleti ile birleşerek muhteşem bir şıklık yaratır. Bu elbiseleri gümüş ve siyah renkli ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz.

Işıltı söz konusu olunca akla gelen ilk renk olan zümrüt yeşili, payetli elbise modelleri için en sık tercih edilen renklerdendir. Altın ve bronz rengi aksesuarlar ile harika bir uyum içinde olan yeşil payetli elbiseler, özellikle sarışın ve kumral kadınlara çok yakışmaktadır. Payet elbiselerde birden farklı renkte payetler kullanarak çeşitli işleme ve desenler elde edilebilir. En şık payetli elbise modellerinden biri olan gümüş renkli elbiseler özellikle doğum günü kutlaması gibi günlerde kullanmak için idealdir. Kokteyl elbisesi olarak tercih edecekseniz kısa elbiseleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Düğün, nişan gibi özel günlerde şıklığınızı garanti altına almak istiyorsanız tercihinizi uzun payetli elbiselerden yana kullanabilir ve gecenin yıldızı olabilirsiniz. Baştan aşağı payet giyecek kadar cesaretim yok diyorsanız, sadece üst kısmı ya da eteği payetle kaplanmış elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Hangi bölgenize dikkat çekmek istiyorsanız, payeti o bölgede kullanmalısınız. Elbisenize daha fazla hareket katmak istiyorsanız, tek omzu açık payetli elbiseleri denemeye ne dersiniz? Özellikle parti ve kutlama gibi etkinlikler için uygun olan bu modeller, daha dinamik bir görüntü yakalamanızı sağlayacaktır. Şimdi sıra sizde kendinize uygun payetli modeli bulma zamanı…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.