Çoraplarla Sihirli Dokunuşlar

Kışlık çoraplar ile kış aylarında da son derece şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Renk renk çoraplar bu sezon yine çok moda. Şort, elbise ve etek giydiğinizde çorap seçiminizi renkli yaparak tarzınızla dikkat çekebilirsiniz. Tarz sahibi kadınlar çorap seçimleriyle dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarırlar.

Şort giymeye karar verdiğinizde opak çorap tercih edebilirsiniz. İnce çoraplar ne yazık ki şorta uygun değil. Bu yüzden seçiminizi opak çoraptan yana yapmalısınız. Lacivert bir elbiseyle hardal rengi bir çorabı kombinleyerek Milano Moda Haftası’na katılan biri kadar şık olabilirsiniz.

Renklerin dünyasına adım atmaktan çekinmeyin. Kış aylarında genellikle siyah ve tonlarının tercih edilmesi sizi korkutmasın. Herkes siyahı tercih ederken siz pembe, yeşil, sarı gibi tonları tercih ederek tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Gardrobunuzda çoraplara daha çok yer açmalısınız.

Güzel bir akşam yemeği daveti için hazırlanmaya başladığınızda zihninizdeki tüm klişelerden kurtulun ve biraz aykırılıktan kimseye zarar gelmeyeceğini hatırlayın. Aynanın karşısına geçtiğinizde kıyafet seçiminize ek olarak aksesuar seçiminizi de yapın. Aksesuarlar kıyafeti ön plana çıkarmaya yardımcı olurlar. Çorap, aksesuar, kıyafet, çanta ve ayakkabı seçiminizi doğru yaptığınızda her zaman tarzınızla göz doldurursunuz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.