Bayanların daha çok özel günlerde ve davet gecelerinde giymiş olduğu abiye modelleri arasında yer alan Balık Abiye Elbise renkleri ve desenleri ile de oldukça beğeni toplamaktadır. Gerek davetlerde gerekse düğünlerde bayanların şıklık yarışına da girdiğini düşünürsek daha çok vücutlarına güvenenlerin tercih edeceği en güzel modeller arasında balık abiye modelleri ilk sırayı almaktadır. Abiye elbise model seçimi yaparken tepeden tırnağa zarif bir görüntü sunmak istiyorsanız balık etekli elbiseleri mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. . Bayanlar tarafından oldukça rağbet gören bu elbise modelleri kusursuz vücutları saran bütün güzelliğiyle hatları ortaya çıkaran bir modeldir.

 

Balık Abiye Elbise

Daha çok balık abiye modellerinde kırık beyaz ve soft renk tonlarında bulunan modelin şık taşlarla süslenmiş olan şekilleri yeni sezonda hanımların beğenisine sunulmaktadır. Ancak yeni sezonda en çok göze çarpan renklere baktığımızda daha çok mor hem asaleti hem de rengi açısından oldukça ideal bir abiye olduğunu söyleyebiliriz. Yine asaleti ve gizemi açısından her dönemde olduğu gibi yeni sezonda da kırmızı rengin ahengini unutamayız. Bu kusursuz elbise altına platform abiye ayakkabıların sunduğu şıklık ile birleşince ortaya inanılmaz gösterişli bir görüntü çıkması kaçınılmaz olmaktadır. Balık Abiye Elbise modelleri zaten kendileri başlı başına gösteri abidesi olmasından dolayı biraz daha sade olmasını isteyen bayanlar için kayık yakalı ve askılı olarak üretilen modelleri genellik ile tek renk olarak üretilmektedir. Böyle anlarda biraz daha gösterişli olmasını isteyen bayanlar için ince kemer ve kurdela işlemelerinin yanı sıra tüller ile özenmiş olan modelleri de yer almaktadır.

 

Balık Abiye Elbise

Balık abiye modellerinde aynı zamanda saten ve krep kumaş tercih edilmesi de son derece önemlidir. Oldukça havalı bir görünüme sahip olması açısından kendinden işlemeli kumaşlarla farklı ve hoş bir çizgi yakalamaya çalışılmıştır. Balık Abiye Elbise modellerinde payetlerin olması da oldukça ilgi çekicidir. Dökümlü etek modellerinde de oldukça dikkatleri üzerine çeken balık abiye modelleri uçuş uçuş olması açısından da bayanların hoşuna gitmektedir. Balık abiye modellerinin straplez kesimli olan modellerinde göğüs bölgesinde var olan taş işlemeleri de bu yeni sezonda bayanların tercihleri arasında ilk sırada yer alacaktır.

Balık Abiye Elbise

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.