Moda tasarımcılarının daima söylediği çok önemli bir cümle vardır. “Herkes her kıyafeti giyebilir. Fakat o kıyafeti kendi vücuduna göre uyarlamak şartıyla”. Çünkü vücut tipimize göre doğru bir şekilde giyinmek daima istediğimiz görüntüyü elde etmemizi sağlar. Bu yüzden sezonun en önemli tasarımlarından olan Balık Abiye Modelleri minyon tipli, kısa boylu hanımlar için tamı tamına bir kurtarıcıdır. Balık Abiye Modelleri her zaman boyu uzun gösterir. Peki, balık kesim boyu nasıl uzun gösterir? Bu konuda karşı tarafta oluşturulan göz yanılması çok önemlidir. Diz kapağından üstü bol olmadığı için boyu yukarı çeker ve kişiyi olduğundan uzun göstermekte üstüne yoktur. Elbette her bayanın balık etek detaylı abiye giymesi gireceği her ortamda mümkün olmayabiliyor.

balık abiye modelleri

Balık Abiye Modelleri her yeni sezon da dekolte kesim modelleriyle birlikte sürekli değişime uğramaktadır. Gece elbiselerinde modası geçmeyen tek model olan Balık Abiye Modelleridir. Balık etekli abiye elbiseler tasarım bakımından bel kısmı vücuda tam oturmuş, dar kesimli olup dizlere kadar inen dizlerden sonra ise bol bir yapıya sahip olan elbise modelleridir.

balık abiye modelleri

Daha önce de belirttiğimiz gibi gece elbise modellerinde hiç eskimeyen modellerden olan balık abiye modelleri 2016 yılında da en trend abiye elbiseler arsında yerini almaktadır. Balık abiye elbiseler vücudun her bölümüne rahatça oturduğu için zayıf bayanlarda kendini daha iyi göstermektedir. Her ne kadar uygulanmasa da balık abiyeler diz altından genişlediği için kısa boylu bayanların sıklıkla tercih edebileceği elbiseler arasında yerini almaktadır. Uzun boylu bayanlar için ise tamamen vazgeçilmez ve ideal olan bu modeller onları daha şık ve tarz gösterecektir.

balık abiye modelleri

Her biri ayrı güzellikte olan Balık Abiye Modelleri sayesinde kendinizi nasıl uzun boylu gösterebileceğinizi artık biliyorsunuz. Bu yüzden her dönem alışveriş yaparken mutlaka aklınızda bu detay olmalıdır. Hiçbir kadın güzel giyinmek için uzun ve ince olmak zorunda değildir. Yapmanız gereken tek şey kendinizi sevmeniz ve kendinizi iyi tanımanızdır. Göreceksiniz ki kendinizi sevdiğiniz zaman her şey daha güzel olacak. Hiçbir zaman kendinizden vazgeçmeyin…

balık abiye modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.