Son zamanlarda bildiğimiz gibi balık abiye modelleri çok popüler oldu. Doğru Balık Abiye Seçimi için sitemizde ki birbirinden farklı abiye modellerini incelemenizi öneririm. Tasarımcılar tarafından denizkızı abiyeler modelleri olarak adlandırılan balık abiye elbiseler, özellikle nişan, kına gecesi veya bir düğün davetinde en şık ve en trend olmanızda büyük rol oynamaktadır. Bunun yanında sezonun en trend modelleri arasında oluşu da çeşitliliğini ve tercih ediliş sebebini arttırıyor.

doğru balık abiye seçimi

 

Balık abiye modelleri arasında renk olarak elbette ilk sırayı siyah çekiyor. Balık abiye modellerine siyah renk inanılmaz yakışıyor. Siyahın yanı sıra üzeri parlak taşlı olan balık abiye modelleri de gayet göz doldurur biçimde. Ancak bu sezon ve önümüzdeki bir kaç sezon dantelin oldukça trend olduğunu ve olacağını hatırlatırsak dantel balık abiyeleri de tercih etmek çok yerinde bir seçim olacaktır. Siyah renk ve dantelden oluşan bir balık abiye elbise ciddi anlamda şık bir kombin yaratmanızı sağlayacaktır. Balık abiyelerde genellikle straplez tercih edilir. Çünkü balık abiye elbise modelleri straplez olduğunda çok daha şık durur. Ancak eğer straplez tercih etmek istemiyorsanız elbette kolsuz ya da V yaka modelleri de değerlendirebilirsiniz. Ancak bir dip not olarak belirtmek isteriz ki straplezler, balık abiye elbiselerde bir vazgeçilmezdir.

doğru balık abiye seçimi

Gelelim balık abiye modellerinde diğer bir ayrıntıya. Bu tarz abiye elbiselerin etek kısımlarında hafif kabarık ve hatta fırfırlı olması çok daha şık bir tarz yakalamanızı sağlayabilir. Doğru Balık Abiye Seçimi yaparken etek boyu ise kesinlikle ayakkabılarınız görünmeyecek şekilde uzun olmalı, bu kuralı da atlamamanız da fayda var. Renk olarak siyahın rengin yanında pek çok renkleri değerlendirebilirsiniz. Balık abiye elbise modelleri zaten son derece baskın ve dikkat çekici elbiselerdir. Bu nedenle de balık abiye elbiseler de Aksesuar seçimi yaparken dengeli olmaya bakın. Düz siyah bir balık abiye elbise modeli ile son derece şık bir tarza bürünebilirsiniz. Bu nedenle bu tarz elbiseler beraberinde başka parçaya çok ihtiyaç duymayın. Balık elbiselerin vücudunuza iyi oturduğundan ve sizi iyi gösterdiğinden de emin olmadan asla karar vermeyin…

doğru balık abiye seçimi

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.