Balık abiye, biz bayanların senelerdir vazgeçilmez abiye modelleri arasında yer alıyor. Özel günlerimizde bizleri şık, asil ve bir o kadar kaliteli gösterenler abiyeler arasında olan balık model; düğün, davet ve mezuniyetlerde adeta kurtarıcımız konumunda. Sizde balık abiye seçimi yaparken zor karar verenlerden misiniz? İşte bu bloğumuzda sizlere balık abiye modeli seçiminde yardımcı olmaya çalışacağım. Öncelikle, abiye konusunda önemli olan etken vücut yapınıza uygun modeli belirlemektir.  Her bayanın kendine özgü vücut yapısı vardır. İlk olarak kendimizi yani vücudumuzu iyi tanımalı kendimize göre vücudumuzda kusurlu bulduğumuz yerlerimizi belirlemeliyiz.  Daha sonra abiye seçimine geçebiliriz.

Omuzlarının geniş olduğunu düşünen bir bayan için askılı, tek omuz veya sırt dekolteli balık abiye modeli en doğru tercihler arasında yer almaktadır. Seçiminiz sırt dekolteli bir model ise abiyenizin bacak, göğüs dekoltesinden uzak olmasına dikkat edin, birden fazla dekolte istemeden sizi eleştiri odağı yapabilir.

Küçük göğüslere sahip bayanlar için straplez kendinden desenli veya taşlı bir balık model biçilmiş kaftan olacaktır. Eğer tercihiniz straplez model balık bir abiye olacaksa boynunuza takacağınız şık bir kolye sizi olduğunuzdan daha da zarif gösterecektir. Bunun yanında büyük göğüslü bir bayan iseniz V yaka abiye modelleri sizin için tasarlanmış olmalı.

Uzun boyuna sahip bir bayan iseniz tercihinizi mutlaka boyundan bağlamalı balık abiyelerden yana kullanmalısınız. Böylece hem şık bir gönümün elde edebilir hem de boynunuzu olduğundan ince gösterebilirsiniz.

Gelelim kalça kısmı geniş bayanların balık abiye seçimine; Balık Abiye konusunda en çok tereddüt yaşayan bayanlar kalçasından yana yakınan bayanlar olsa gerek. Bu güne kadar tüm modacılar ve dikim evleri kalça kısmı geniş olan bayanların balık model giymesini yanlış olduğunu savunmuştur. Tamda şuan, bu algıyı yıkmak için işte size fırsat. Bu bayanlar balık abiye seçimleri ne olursa olsun kullanacakları iç çamaşırına hatta korseye çok dikkat etmelidirler. Askılı, straplez, dekolteli veya dekoltesiz kullanılacak balık model ne olursa olsun diz kısmına kadar daralan ve diz kapağından sonra genişleyen bir tasarım olmalıdır bu modeller kalçanızda toplanan dikkati etek uçlarınıza çekmenizi sağlayacaktır.

Önemli olan sizin mutluluğunuz…

Öncelikle unutmamamız gereken bir şey var ki hayatınızda size olumsuz eleştiri yapacak insanın sizden üstün olması gerekir, size balık modeli yakıştırmayanlara asla kulak vermeyin. Sizin mutluluğunuz tüm insanların eleştirilerinden daha değerlidir, Kendinizi hangi abiyenin içinde iyi hissediyorsanız sizin için doğru abiye odur.  Şimdi kendinize güveninizi toplamalı, gecenin ve güzelliğinizin tadını çıkarmalısınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.