Her gün Bugün ne giysem? diyerek uzun uzun düşünenler için, en zor soru: O gece ne giyilecek, söz konusu abiye ile hangi aksesuarlar kombinlenecek oluyor? Kuaför salonuna gitmeden önce evdeki aynanın karşısına geçip karar vermemiz gereken birkaç saatimiz var, ama daha da öncesinde, küçük de olsa bir araştırma faslı sürüyor… Ne de olsa, ‘’nerede giyeceğimden’’ çok ‘’ne giyeceğim’’ önemli bir bayan için. Gelelim Abiye Kombini yaparken evdeki aynaya yansıttığımız görüntüye ve o görüntüyle bir bütün olabilmeye. Neticede bir manken değiliz, aslında söylemek istediğim bünyemiz bu abiye seçimine pek de alışık değil. Hayatlarının büyük kısmını pantolon ve tişörtlerinin içinde geçiren insanların Abiye Kombini yapmaları kolay bir iş değil.

Abiye Kombini

 

Öncelikle Abiye Kombini işine bir göz atalım. Abiye denince akla ilk gelen pullar, payetler ve işlemelerle süslenmiş veya bir yerine fiyonk kondurulmuş, uzun gece kıyafetleri olsa da, aslında abiyenin düzü, kısası ve hatta pantolon ile tasarlanmış olanı da var. Her şeyden önce herkesin vücut tipine uygun bir abiye modeli mevcuttur. Abiyelerinizi kombinlerken ayakkabınızın, aksesuarlarınızın, makyajınızın, saçınızın ve duruşunuzun da belirli bil tarzı olmalıdır.

Abiye Kombini

Mesela dantel detaylı bir abiyeyi nasıl kombin yapabileceğinizi anlatayım sizlere Genellikle düğünlerde ve özel gecelerde tercih edilmesi gereken dantel detaylı uzun ve kısa abiye elbiseler yine elbisenin modeline uygun olarak taş süslemeli siyah saten ayakkabı, yüksek topuklu bilekten bağlı siyah rugan ayakkabı ile tamamlanmalıdır. Straplez dantel detaylı siyah elbiseler ve tek omuz dantel detay siyah elbiseler uzun taşlı siyah küpeler ile hareketlendirilebilir.

Abiye Kombini

Bir abiye kombinin de Aksesuar seçiminin de önemini anlatmadan geçemeyiz. Fakat aksesuar konusunda da kafanız karışıksa abiyefondan bir miktar kopya çekmek sizi doğru seçime götürebilir. Abiyenizi kombinlerken kalabalıktan kaçınınız herşeyin fazlası zarar olduğu gibi fazla aksesuar abartılı makyajda şıklığınıza gölge düşürebilir. Çünkü insan nereye bakacağını şaşırıyor, hatta bir süre sonra elbiseniz ve siz göz ardı ediliyorsunuz.İçinde herkesin kendi olmaya devam edebildiği bir abiye kıyafet illa ki vardır.

Abiye Kombini

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.