Düğün sezonu yaklaştı, mezuniyet baloları başladı, partilerin en yoğun olduğu döneme giriyoruz. Haliyle, en güzel abiye elbise modelleri ilgimizi çekmeye başladı. Hangi düğünde hangi elbiseyi giysek, diğer konuklar arasında nasıl farklılık yaratsak dertleri arasında uzun zaman kalmanıza gerek yok. Seçtiğimiz abiye modelleri, çanta, ayakkabı ve aksesuar önerilerimiz ile davetlerin en şık ismi olmaya hazır olun.

Siyah Abiye Modelleri

Sizler için özel tasarlanmış zarif ve güzel görünümüne ayrıcalık katan Abiyefon Siyah Abiye Modelleri ile şıklığınızı zirveye taşıyın. Özellikle 2016 sezonunun abiye modellerine baktığımızda her boydan ve tarzdan model bulmak mümkün; derin yırtmaçlı, dekolteli, şifon, salaş, sırtı açık, önü kısa arkası uzun, dantelli gibi pek çok modele rastlamak aradığımızı bulma konusunda bize kolaylık sağlayacaktır. Böylece seçiminizi yaparken size uygun olan modelleri tercih etmeniz rahat bir gece geçirmenize ve çevrenize pozitif enerji dağıtmanıza vesile olabilir.

Siyah Abiye Modelleri

Abiye seçimi yaparken en çok neye dikkat edersiniz? Hangi stile sahip olursanız olun aslında farklı tarzların moda konusunda birleştiği tek bir nokta vardır; siyah renk. Peki nedir siyahı bu kadar cazip kılan? Her şeyden önce siyah abiye sizi daha zarif ve asil gösterir. Ayrıca fazla kiloları çok iyi gizlediğinden bayanların tercihinde her zaman ilk sırayı alırlar. Gündelik kıyafetlerden abiye stiline kadar siyah parçaların bir kadına çekicilik katmanın yanında modası geçmeyen bir yanı da vardır. O yüzden her bayanın gardırobunda mutlaka siyah abiye olması gerekir.

Siyah Abiye Modelleri

Siyah abiye modelleri farklı aksesuarlarla çok kolay kombine edilebilir. Bu sezonun modası olan iri halkalı zincirler, pırlanta görünümlü mücevherler,  gümüş metal detaylı kolyeler bunların yanında rugan ayakkabılar, süet çantalar yani aklınıza gelebilecek her şekil ve modelde yüzlerce aksesuarlarla abiyenizi her seferinde farklı bir görüntüyle sergileyebilirsiniz. Eğer sizde abiye seçimi yaparken o yılın modasını göz önünde bulunduruyorsanız siyah elbise alırken de gözde modellerle trend bir görüntü yaratabilirsiniz. Şöyle ki, bu sene özellikle abiyelerde pencere dekolteler oldukça moda. Bir başka öne çıkan detay ise şifon, tül ve dantel görselliği daha da hareketlendirdiği için katıldığınız davette tüm bakışları üzerinize çekecek elbiselere imza atabilirsiniz.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.