Baharın başlamasıyla beraber akla ilk gelen cıvıl cıvıl kuş sesleri, doğanın canlanması ve çiçekler olur. Bu sezon çiçek desenli abiyeler yeniden dikkat çekmeye başladı. Çiçek motiflerinin modası her sezon kendini gösterdiği için şıklık sıralamasında hep kendini ilklerde göstermiştir. Yaz mevsiminin ve feminen duruşun bir simgesi olan çiçekler yeni sezonda da yenilikçi tasarımlarda hayat buluyor. Birbirinden renkli ve farklı Çiçek Desenli Abiye Modellerini bu yaz hem gece, hem de gündüz gittiğimiz davetlerde sıklıkla göreceğiz.

Çiçek Desenli Abiye Modelleri

Yeni sezonda birçok farklı çiçek desenli abiye elbise çeşidi ortaya koyarak seçenek olasılığımızı yükseltiyor ve tercihlerimizi kolaylaştırıyor. Bunlardan en sık rastlananı kısa ve geniş etekli çiçekli elbiselerdir. Ancak uzun çiçekli abiye elbiseler de son yıllarda oldukça popüler hale geldiler. Bayanların abiye elbise modelleri arasında bir diğer tercihi ikili takım abiye modelleridir. Farklı stil ve tasarımlardan ortaya çıkan bu modeller sayesinde daha şık bir görünüme sahip olabileceksiniz. Birçok çeşidi bulunan bu tarz kıyafetler moda ile ayak uydurabilen ve vücut hatları uygun olan ya da olmayan her kadın için ideal seçimler arasında yer alacak gibi görünüyor.

Çiçek Desenli Abiye Modelleri

Sezon trendlerine baktığımızda bu baharın oldukça hareketli ve içimizi ısıtan bir sezon olacağını söyleyebiliriz. Dolayısıyla bunu giyimimize de yansıtmak isteriz. Çiçekli abiye elbiseler baharın vazgeçilmezidir. Doğanın cıvıltısını yansıtan insanın içini aydınlatarak etrafa neşe saçar. Karışık renklerdeki çiçek desenli abiyeler birçok renkte çanta ve ayakkabı ile kombinleyebilir ve şıklığı yakalayabilirsiniz.

Çiçek Desenli Abiye Modelleri

Çiçek Desenli Abiye Modelleri 2016 yılında yine canlı renkler olarak karşımıza çıkıyor. Bu modellerden en öne çıkan desenler büyük çiçekler ve kendisini belli eden gül desenleridir. Modelleri incelediğinizde sizde fark edeceksiniz ki gül desenleri 2016 yılına damga vuracak. Hem şık hem de rahat etmek isteyen her yaş grubu bayanlar rahatlıkla kullanabilir. Bu tarz abiyeler yaşınızın getirdiği enerjiyi dışa vurmanıza yardımcı olacaktır. Mezuniyet balosu, nişan ve düğün gibi özel gecelerde şık bir Abiye Ayakkabı ve çanta ile çok zarif görüneceğinize eminiz…

Yaz mevsiminin gelmesiyle yapraklarını güneşe açan çiçekler gibi şimdi tüm davetler çiçek desenli abiyelerle renklenecek. Trendi yakalamak ve modaya ayak uydurmak istiyorsanız siz de sevdikleriniz gibi abiye elbiselerinizi de çiçeksiz bırakmayın…

Çiçek Desenli Abiye Modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.