Hem şık hem de zarafetine düşkün bayanların tercih edeceği 2016 Uzun Abiye Modelleri birbirinden güzel modeller ve renk seçenekleri sayesinden mağaza mağaza gezme yükünden sizi kurtarabilir. Seçiminizi yapacağınız yeni trend abiyeler ve mevsimine uygun abiye modellerinin bir arada bulunması sizin özgün duruşunuzu ve farklılığınızı yansıtacaktır. Şık Aksesuarlar ve ayakkabılar ile gösterişli olmak sizin elinizde. Her kadın güzel olmayı hak ediyor.

2016 Uzun Abiye Modelleri

2016 sezonunun ilk aylarında gözde modellerinden olan Uzun Abiye Modelleri düğünlerin yanı sıra özel davetlerde de şıklığınızı yakalamanızı sağlayabilir. Sevgiliniz veya eşinizle çıkacağınız davetlerde karşınızdakinin gözlerini sizden alamayacağı unutulmaz bir gün yaşayabilirsiniz. Abiye dendiğinde akla ilk olarak Uzun Abiye gelir. Çünkü uzun abiyeler daha ağır ve şık bir görünüm kazandırırlar. Uzun abiyeler arasında tercih edebileceğiniz, balık formlu, şifon ya da düz kesimli modeller vücudunuzu son derece güzel gösterebilir. Özellikle son dönemde moda olan uzun abiye modelleri arasında uzun kollu, halter yakalı ve balık abiye elbiseler yer alıyor.

2016 Uzun Abiye Modelleri

Çok konuşulan, durmadan kendini öne çıkaran, sürekli tekrarlanan bir moda artık ışıl ışıl stillerle özel davetlere de aktarıldı. Tercihlerinizi Abiyefon uzun payet abiye elbise kullanımından yana sunabilir ve gecenin en gözde bayanı olabilirsiniz. Uzun abiye modellerinin sonsuz parıltısında tarzınıza biraz iddia serpiştirin. Oturmaya gelmediniz değil mi? Hadi biraz dans edin. Uzun Abiye Elbise modası ile göz kamaştırıcı olabilirsiniz ancak elbise seçiminde dikkatli olmanız tabi ki de en önemlisi vücudunuza uygun olan abiyeleri tercih etmelisiniz. Uzun abiye modelleri uzun görünmek isteyen kadınların güzelliğini ön plana çıkarıyor. Her sezonun vazgeçilmezi yine uzun abiyeler oluyor. Yeni sezonun birbirinden çekici ve şık uzun abiye elbise modellerini sizin için derledik…

2016 Uzun Abiye Modelleri

 

Uzun abiye modelleri arasında birçok seçenek var. Bunlara sayılarca örnek verilebilir. Mesela abiyelerin olmazsa olmazıdır dekolteler. Her an bir yerinizden farklı şekilde açılan pencereler bambaşka ufuklara doğru sürüklüyor insanı. Buna da omuz dekoltesi ve yırtmaçlara derinlik vererek geniş kapsamlı görebiliriz. Bunların yanında tül detayları ve uçuş uçuş şifon tahtına talip olan gösterişli ve alımlı bir duruş kazanabileceğiniz pek çok abiye elbise modeliyle karşılaşabilirsiniz.  Bu yıl yine uzun abiye modelleri göz kamaştırıyor. Dolabınızda bu abiye modelleri için şimdiden yer ayırsanız iyi edersiniz.

2016 Uzun Abiye Modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.