2013 Sonbahar Modası Kimleri Sevindirecek?

Yaza veda ettiğimiz bu günlerde mağazalarda yaz giysileri indirime girerken, sonbahar renkleri vitrinlerde yerini aldı bile. Modanın moda olduğu günümüzde, iyi giyinmenin sosyal hayatı ve kariyeri etkilemesi ile kadınların ve erkeklerin birlikte alışveriş yaptığı bir dönemin içerisindeyiz. Bu nedenle renk uyumları da tasarımcılar tarafından göz önüne alınarak yeni ürünler görücüye çıktı. Yeni çıkmanın heyecanını alışveriş merkezlerine giridiğiniz gibi hissedeceğiniz sonbahar mevsiminde de yüksek pantolonlar dikkati çekerken, yüksek pantolonların iddiasını arttırmak için kısa bluzlar tercih edilmektedir.

Fall-Fashion-Trends-2013

Filmlerin etkisinde kalan çizgiler ile pelerinler, ütü izli pantolonlar kadınların biraz daha maskülen etkisi içerisinde olmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra yüksek bel uzun ve dar etekler ile kısa bluzlar kullanılmaktadır. Tek bir kola takılan birbirinden ilgisiz renkler ve boyutlarda takılan bileklik aksesuarları ile de kısa ve uzun zıtlığını dengede tutacaksınız. Son dönemde kısa, bir kısmı kısa bir kısmı uzun saçlar ile dikkati çeken kadınlar, sonbaharın esintisine uygun olarak uzun saçları tercih edecektir.

fall-2012-fashion-trends-27

Maskülen çizgilere feminenliği katmanın çabasında olan tasarımcılar ve moda yaratıcıları kesimleri ile bu mevsime ciddi bir hava vermektedirler. Eğer iş kadınıysanız çok daha kendinize göre tasarımlar bulacağınıza eminiz. Çünkü 2013 sonbahar modası neredeyse sizin için hazırlanmış durumda.

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.