Dikey çizgilerin vücudu daha zarif gösterdiği bilinir. Peki bu dikey çizgileri, abiye elbise için kullanmaya ne dersiniz?

Tek bir renk kullanmak yerine, seçeceğiniz abiye elbise de birkaç rengin bulunması da, sizi daha zengin bir görünüme kavuşturacak. Abiye modelleri arasından sıyrılarak, yerini çok satan abiyeler arasında alan bu abiye elbise ile, yeni bir tarz oluşturabilirsiniz.

i

Fazla dekoltesinin olmaması da, özel gecelerinizi gönül rahatlığıyla tamamlamanızı sağlayacak. Siz asil duruşunuzu sergilerken, bu abiye elbise sizi en iyi ve en rahat şekilde temsil edecek.
Kombin konusunda da oldukça alternatifiniz bulunuyor. İsterseniz siyah bir abiye ayakkabı ve siyah bir portföy çanta ile kombin yapabilirsiniz. Ya da gold renklerle bir kombin yapıp, gold abiye ayakkabı ve gold portföy çanta kullanabilirsiniz.
Aksesuar konusunda da, gold bileklikler ve gold şık küpeler tercih edebilirsiniz. Bu abiye elbise için, kolye kullanmanız daha göz yorucu bir görüntü çizecektir. Kolye kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.
Saç modeli konusunda, ister salınmış bukleli saçlar, ister özenle yapılmış şık bir topuz tercih edebilirsiniz. Saç modeliniz bu abiye elbise ile uyum sağlayacaktır.
Abiyefon ailesi olarak, günden güne yenilenen abiye elbiselerimizi sergilemeye devam edeceğiz. Sitemize bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.