Yaz akşamı için özel bir geceniz mi var? Ne giyeceğinizi bilmiyor musunuz? Öyleyse, sizin için bir abiye elbiseden bahsetmek istiyorum bugün.
Kıyafet dolabınızda bulunarak sizin kurtarıcınız olacak bir model. Toparlayıcı özelliğinin yanı sıra, abiye elbise de bulunan dikey çizgiler sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecektir. Saç ve makyaj seçimlerinizi ayarlayarak, bulunduğunuz ortama göre bu abiye elbiseyi ciddi bir hale de sokabilirsiniz, spor bir elbise olarak da kullanabilirsiniz.


Renk seçeneklerinin de mevcut olduğu bu abiye elbise de, saks mavisi gibi bir renk tercih ederek, hoş bir görünüm kazanabilirsiniz. Tek renk olmadığı için dümdüz, klasik bir görünüden uzaklaşırsınız bu abiye elbise ile…
Fuşya tutkunlarındansanız, bu abiye elbisenin fuşya rengini tercih ederek çekici ve ön planda olacağınız bir gece geçirebilirsiniz.
Zayıf gösteren hileli modelli abiye elbisenin en güzel tarafı da, bir gün giyilip dolap köşesinde beklemeyecek olmasıdır. Zevkli kombinler yaparak, bu elbiseyi her ortamda kullanabilirsiniz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz abiye elbiselere bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.