Yavaş yavaş, düğün sezonu açılmak üzere. Şimdiden önümüzdeki özel gecelerimizde ne giyeceğimizin telaşı başladı. Size fikir vermek adına, iki rengi kapsayan bir abiye elbise tanıtmak istiyorum bugün.
ü
Üstü ve sırtı, gold transparan ayrıntısıyla, bütün gözleri üzerinize toplamanız hiç de zor olmayacak. Aslında fuşya ve gold uyumu çok bilinen bir uyum değildir. Fakat ikisi birleştiğinde ortaya ilgi çekici bir uyum çıktığını göreceksiniz. Bu abiye elbisenin transparan detaylarıyla gecenin en çekici ve cesaretli bayanı siz olacaksınız. Fuşya zaten başlı başına çekiciliği temsil eden bir renktir. Transparan detaylarıyla ise, daha gösterişli ve zengin görüneceksiniz.
Bu abiye elbisenin iddialı bir sırt dekoltesi olduğu için, toplu saç modelleri tercih etmenizi öneriyoruz. Sıkı, şık topuzlar, örgülü veya dağınık topuz modellerinden birini kullanabilirsiniz.
Makyaj konusunda, abiye elbisenin renk tonunda bir ruj ve göz makyajı olarak da, gölgeli ve açık tonlu göz farları abiye elbisenizle inanılmaz bir uyum içerisinde olacaktır.
Abiye ayakkabı ve portföy çanta konusunda da, gold rengini tercih etmenizi öneriyoruz. Simli gold çantalar alternatifleriniz arasında olabilir.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz abiye modellerine bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.