Abiyefon.com olarak her sene, yılbaşı gecesi hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz.  Yılbaşında ne giyilir sorusunu yanıtlamadan önce, yılbaşında nereye gidilir; ve yılbaşında ne yapılır sorularının yanıtını net bir şekilde bilmeniz gerektiğini, başlangıç olarak belirtmek isteriz… Evde yılbaşı kutlaması yapanların yılbaşında ne giyilir sorusunun yanıtı  farklı iken, balo salonunda yılbaşı kutlaması yapacak olanlar için de yılbaşında ne giyilir sorusunun yanıtı farklı olacaktır…Yılbaşında Ne Giyilir? İşte Abiyefon Öneriler..

yilbasinda-ne-giyilir-iste-abiyefon-oneriler-3

Evde yılbaşı kutlaması yapacaklar, ya aileleri ile ya da arkadaşları ile kısacası yakınları ile birlikte olacaklardır. İlk olarak yılbaşı sofrası kurulur ve yılbaşı yemekleri yenilir sonrasında ise müzik eşliğinde sohbetler edilir, akabinde bir tombala partisi bile yapılabilir, ne dersiniz. Yılbaşını evde geçirecekler yılbaşında ne giyilir diye sorarlarsa, kesinlikle abartıdan uzak; fakat şık olmaları gerektiğini söyleyebiliriz… Mesela bir tayt üzerine payetli bir bluz giyerek sade ve şık bir görünüme bürünebilirsiniz. Bir başka yılbaşı ev kıyafeti ise parlak opak çoraplar ile birlikte kısa tulumlar olabilir. Ayakkabı olarak ise rahat kullanımlı babetleri tercih edebilirsiniz. Evde yılbaşı kutlaması için yılbaşında ne giyilir sorusunun yanıtının, rahatlıktan yana olması gerektiğini unutmamalı ve abartıdan uzak durmalısınız. Yılbaşı gecesini evde geçirecekler için abartısız bir makyaj ve atkuyruğu yeterli olacaktır.

yilbasinda-ne-giyilir-iste-abiyefon-oneriler-4

Yılbaşı kutlaması için otelleri veya balo salonlarını tercih edecekseniz

Yılbaşı kutlaması için otelleri veya balo salonlarını tercih edecekseniz. Yılbaşında ne giyilir sorusu sizler için daha da görkemli bir şekilde yanıtlanmalıdır. Salon kutlamaları için maksi elbiseler, uzun görkemli abiyeler, pul-payetli veya taşlı abiyeler, mini renkli elbiseler, kabarık prenses model elbiseler, dekolteli tulumlar, yırtmaçlı uzun tasarımlar mutlaka tercihleriniz arasında olmalıdır. Tabi bu görkemli kıyafetlerinizi mutlaka saç ve makyaj ile tamamlamalısınız. Dağınık topuz, şık dalgalı topuzlar veya inciler ile süslenmiş dalgalar sizin için en uygun saç modeli olacaktır. Saç modellerimiz kadar yılbaşında yapacağımız makyaj ile de kendimizden söz ettirebiliriz. Mesela koyu göz makyajı ve kırmızı ruju kolaylıkla Kombinleyebiliriz.

yilbasinda-ne-giyilir-iste-abiyefon-oneriler-1

Bunların dışında yılbaşı kutlaması için bir restoran tercih edecekseniz, ne giyilir sorusunun yanıtı mini bir elbise ile birlikte, elbisenin stiline uygun bir abiye ceket olabilir. Bir başka restoran kıyafeti yanıtı ise parlak harem pantolon ve üzerine ipek bir bluz şeklinde verilebilir. Yeni yıl kutlamanızı hangi mekânda yaparsanız yapın önemli olan sizin kendinizi nasıl iyi hissettiğinizdir. Tüm senenizin mükemmel geçmesi dileğiyle mutlu yıllar…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.