Zamanı gelen yılbaşı kapınızı çalarsa giyecek elbiseniz hazır mı? O zaman önerilerimizi dikkate alabilir ve gecenin hem şık hem de en rahat kadını siz olabilirsiniz.

Mevsimlerin ahengine uyum sağlamak en güzel kadınların yapmaktan zevk aldıkları şeyler diyebiliriz. Asil elbiseler, şık topuklu ayakkabılar, kutu çantalar ve abiye elbiselerin tamamlayıcıları olmazsa olmaz takı aksesuarlarıdır. En sade görünen modeli bir çift küpe, şık bir kutu çanta ve şeffaf kesim ayakkabılar ile baştan aşağı yaratabilir ve yılbaşı geceniz de anın tadını rahat bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Yılbaşı elbisesi olarak cevabınız pul payet ise;

Kokteyller, özel davetler, organizasyonlar ve arkadaş ortamında yapılan yılbaşı partileri için en şık, en göz alıcı ve tabi ki yeni sezona damga vuran kalp yaka pullu abiye model ile karşınızdayız! Yılbaşına sayılı günler kala tatlı bir heyecan içerisinde hazırlıklar başlarken duruşu ile dikkatleri üzerine çeken model, farklı tarzları bir arada yansıtıyor. Halter yakanın gigot kol formu ile çalışılmış olması, yüz hatlarını yukarı çekerken, vücudun formda oluşu muhteşem bir görüntü elde etmenizi kaçınılmaz kılacak. Seksi ve çekici bir görünüm sunan göğüs dekoltesi ve pencere detaylı sırt dekoltesi ile stilinizi oluştururken yer alacağınız ortamı da değerlendirerek doğru kombinler yapmalısınız. Yılbaşı için özel tasarlanan kısa pullu ürünü doğal toplanmış topuzlar, şeffaf kesim topuklu ayakkabılar ve abartıya kaçmayan takı, aksesuarlar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Yılbaşı elbisesi olarak rahat ama şık olmak isterseniz,

Yılbaşı elbisesi sorusuna bir diğer önerimiz kadife… Zahmetsiz şıklık sunabilmenizi sağlayacak ve yılbaşı davetinde kurtarıcı parçalardan olan kadife; içinizi ısıtan yumuşak dokusu ile kendine has parlaklığı taktire şayan. Dikkat etmeniz gereken husus kadife kumaş ürünü kombinlemeniz, eğer drapeli dik yaka kolsuz bir model tercih edecekseniz saçlarınızı kesinlikle arkada toplamalısınız. Bu şekilde çekiciliğinizi ve cazibeliğinizi arttırabilirsiniz. Swarovski taş detaylı zarif küpeler ve swarovski minimal taş işlemeli aksesuarlar ile kombinlemeniz doğru bir seçim olacaktır. Rahatlığınızı her zaman göz önünde bulundurmanızda fayda var. Kullanacak olduğunuz abiye elbiseler ve abiye ayakkabılar sizi yormamalı, malum yılbaşı gecesi bir o kadar uzun ve bir o kadar da eğlenceli olacak.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.