Yeni yıla, şık bir yemeğin ardından yılbaşı partisi eğlence mekanında devam ederek ‘merhaba’ demek isteyenlerdenseniz; şimdiden gideceğiniz mekanı belirleyip, rezervasyonunuzu yaptırın. Katılacağınız organizasyonun detayları hakkında bilgi edinmeye başlayın. Bazı eğlence merkezleri, bir konsept belirleyerek kutlamalarını yapıyor. Kimileri bir renk teması belirliyor, kimileri ise maskeli balo tarzında, kimileri ise ki bence yılbaşı için tabuları yıkan bir seçenek olan pijama partisi veriyor. Bu yüzden gideceğiniz mekanın konseptini öğrenmekte geç kalmayın. Belirli bir teması olmayan eğlence merkezleri de ayrı bir seçenek….

Şimdi katılacağınız partide ‘nasıl bir kıyafet seçimi yapmalıyız?’ detaylandıralım. Yılbaşı elbiseleri nasıl seçilir?, Nasıl kombilenir? ve Nasıl fark yaratabiliriz? değerlendirelim.

Renk Teması Olan Parti

yılbaşı kıyafetleri

 

Katılacağınız organizasyon yeni yıl olduğu için renk geneklikle kırmızı, siyah ve beyaz olarak belirlenirken bazı firmalar gold ve lame gibi ışıltılar seçmişler. Özellikle yeni trend gold; seçeceğiniz elbise ile tarzınızı yansıtmanız mümkün, kıyafetiniz özgürce hareket edebileceğiniz bir seçim olmalı, çünkü tüm yılın kötü enerjisini atabileceğiniz bir partidesiniz….

Maskeli Balo

yılbaşı kıyafetleri

Giyeğiniz kıyafeti partnerinizle uyumlu  seçmeye özen gösterin. Pelerin takan iddalı bir kostümse partnerinizin seçimi; wamp bir kadın edasına bürünmeniz çok eğlenceli olacaktır. Özellikle günlük hayatınızda spor ve rahat giyinmeyi tercih ediyorsanız. Kıyafetinizi tamamlamak için mutlaka bir çift dantelli eldiven geçirin ellerinize.

Pijama Partisi

yılbaşı kıyafetleri

Pijama konusunda uzmanlaşmış bir çok firma bildiğiniz gibi mevcut, ama mutlaka kendinizden ufak bir detay eklemeyi unutmayın. Yanınıza cici bir yumuş oyuncağa benzeyen sevimli bir çanta alabilirisiniz. Ya da geçici dövmelerden uykulu bir döveme yaptırabilirsiniz. Belkide ayakkabınıza, pofuduk terliğinizin altını kesip monte ederek farklılık yaratabilirisiniz.

Yılbaşı Partisi

yilbasıkiyafetleri

Tüm negatif enerjinizi dans ederek atacağınız o gecede, kendinizi rahat hissedebileceğiniz şık bir elbise ile katılmanız en iyi seçim olacaktır.Vücut yapınızı dikkate alarak yılbaşı elbiseleri arasından seçeğiniz elbise ile hem ışıldayan güzelliğinizle göz kamaştırın hem de kendiniz şımartın. Yeni yıla doyasıya eğlenerek girebileceğiniz bu organizasyonda yanınızda mutlaka sevdikleriniz olsun. Hayatı paylaşmaktan zevk aldığınız kişiler yanınızda olmazsa bu tür partilerin bir espirisi kalmıyor doğrusu.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.