Yılbaşını kutlamak için yapabileceğiniz birbirinden farklı alternatif var. Dilerseniz evde sevdiklerinizle kutlayın ya da dışarıda romantik bir yemeğin ardından eğlenceli bir partiye katılın. Seçiminizi yapmak için önerilerimize göz atmanızda fayda var…

Yılbaşı kutlamalarına heyecanlanmak için hiçbir zaman erken değil ama artık iyice yaklaştığımıza göre son hızla hazırlıklara başlayabiliriz. Yeni yıla girerken ne yaptığınız, yılbaşını nasıl ve nerede kutladığınız çok önemli. Çünkü yeni yıla nasıl girerseniz, tüm yıl öyle geçer. Doğruyu söylemek gerekirse böyle olmadığını hepimiz biliyoruz ama bir yanımız hep yeni başlangıçların gücüne inanmak istiyor. Bu nedenle yeni yıla en mutlu şekilde girmeyi istemekte eğlenceli bir karar. Tek sorun bu kadar alternatif arasında ne yapmak istediğimize karar verebilmek.

Yılbaşı konserleriyle yeni yıla müzik eşliğinde girmek mi sizi heyecanlandırıyor, yoksa el emeğiyle hazırlanmış muhteşem bir yılbaşı sofrası mı? Siz kararınızı vermeye çalışırken, biz tüm alternatifleri her yönüyle ele alacağız.

Yeni yıl etkinliklerinde sizi hangi karar memnun edecek, önce buna karar verin. Evde mi, dışarıda mı yoksa şehir dışında mı?

Yılbaşında evde ne yapılır?

Evde bir parti vermek ya da sakin bir yemek düzenlemek size kalmış. Aralık ayının soğuk günlerinde evin sıcaklığını bırakmak istemiyorsanız, evinize yeni yıl ruhunu yansıtabilirsiniz.

Yılbaşında evde yapılabileceklerimizin başında evi süslemek geliyor. İşe yılbaşı ağacı kurarak başlayabilirsiniz. Yeşil renkli plastik yılbaşı ağaçları en popüler olanlar. Böylece kırmızı, altın rengi, gümüş ve mavi renkli süslerin hepsini kullanabilirsiniz. Ama son dönemde beyaz çam ağaçlarının da giderek popülerleştiğini unutmayın. Evinizi süslerken yeni yıl konseptinden uzaklaşmadan orijinal fikirler geliştirebilirsiniz. Evinizde de altın, şampanya rengi ya da kırmızı, mavi ve gümüş tonlarında farklı süslemelerle yeni yıl ruhuna uygun bir hava oluşturabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi dışarı çıkmak isteyenler ne yapmalı?

Öncelikle dışarıda ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Eğlence mekânlarına mı gideceksiniz yoksa sokak partisinde mi olacaksınız?

Yılbaşı gecesini bir etkinlikte geçirirken giyeceklerinize ev partisinden daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Yine kırmızı bir elbise tercih edebilirsiniz. Kırmızı rengin uğuruna inanıyorsanız, yılbaşı geleneğine uyarak kırmızı iç çamaşırı giymeyi unutmayın! Tercihiniz küçük siyah elbise olacaksa bir daha düşünün ve bu sefer fark yaratın! Özellikle lacivert kadife elbiseler, payetli koyu kırmızı tasarımlar ya da siyah tulumları da deneyebilirsiniz.

Yılbaşında giyilebilecek ayakkabı modelleri de oldukça önemli. Elbisenizi sade tutacaksanız ayakkabılarınızla parlayabilirsiniz. Bunun için fazlasıyla opsiyonunuz olacak.

Bu küçük ipuçları ile yılbaşınızı unutulmaz bir geceye dönüştürmek sizin elinizde, şimdiden iyi eğlenceler ve mutlu seneler diliyorum.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.