Yılbaşı Gecesinde Ne Giyilmeli? Yeni yıla sayılı zamanlar kaldı. Kadınların en büyük telaşından biri ne giyecekleri konusu . Bu konuda öncelikle yapmamız gereken yeni yılı nerede ve nasıl bir ortamda karşılayacağımıza karar vermek. İşte size klavuz olacak öneriler bu yazımızda!

Yeni yıla az bir zaman kala yılbaşı gecesi için şimdiden program yapanları giyim telaşı sarmış durumda. Yeni yılı karşılayacağımız ortama, mekana uygun seçimler yaparak yılbaşı gecesinde stil sahibi şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  1. Sim şıklığı

Bir yılbaşı gecesi düşünüldüğünde mutlaka akıllara ışıltı ve sim gelir. Kıyafetlerinizde bu özel gecede ışıltılı ve parlak detaylar kullanabilirsiniz. Mesela simli bir bluz ve sade bir kalem etek yeni yıl kutlama yemeğinizde yerinde bir seçim olabilir.

  1. Kırmızı elbise

Yılbaşının vazgeçilmez rengi kırmızı ile yeni yıla merhaba diyebilirsiniz. Otel kutlamaları gibi veya gala gecelerinde şık ortamlarda kırmızı uzun drapeli veya uçuş uçuş gece elbiseniz ile tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

  1. Siyah elbise

Unutmamalıyız ki siyahın asilliği böyle özel bir günde göz ardı edilemez. Mesela krep kumaş, vücudunuzu saran siyah uzun elbisenizle son derece şık görünebilirsiniz.

  1. Kadife şıklığı

Yılbaşına uygun sezonun modası olan bordo veya petrol yeşili kadife elbisenizi stiletto veya dizüstü çizmeleriniz ile kullanın ve gece boyunca şık bir hava estirin.

  1. Parlak deri ceketler

Sokak partisi ile yeni yıla merhaba diyecekler için parlak deri ceketler harika seçimler olabilir. Jean pantolonunuz ve deri ceketiniz ile yeni yıl kombininizi tamamlayabilirsiniz. Şapka ve bere gibi aksesuarlar kullanarak daha trend görünebilirsiniz.

  1. Siyah küçük elbise

Yeni yılı bir konser ile karşılamaya gidenler için şık ortamlarda giyebilecekleri siyah kısa elbise, deri ceket ve stiletto kombini harika bir tercih olabilir. Kıyafetinizi ufak dokunuşlarla zevkinize göre şık aksesuarlar kullanarak zenginleştirmeyi unutmayın.

  1. Oversize parçalar

Arkadaşınızın evinde vereceği yılbaşı partisine oversize kaşe kabanınızla en sevdiğiniz favori jean pantolonunuzla veya bol paça pantolonlar ve ışıltılı bluzlarla katılabilirsiniz. Sezonun modası oversize şişme montlar da hem rahat hem de cool bir görünümde olmanızı sağlar. Geniş kenarlı şapkalar veya kasketlerle kombinleyerek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

  1. Dore-Lame detayı

Gece kulübünde yeni yıla girmek isteyenler için ışıltı ve parıltılı bir elbise bar ışıklarının altında çok hoş görünebilir. Dore ya da lame detaylı göz alıcı bir elbise ve rahat topukları olan şık bir ayakkabı ile gecenin gözdesi siz olabilirsiniz.

  1. Tulum farkı

Eğer özel bir davete katılacaksanız tercihiniz dar kesimli ve şık bir tulumdan yana olabilir. Siyah renk tulumunuzu bordo tonlarında bu sezonun da modası kürklü bir mont ile tamamlayarak gecenin en zarif kadını olabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.