2019 Yılbaşında Işığınız Parlasın. 2019 yılına sayılı zamanlar kala şimdiden davet ve organizasyonlar yapılmaya başlandı. Fakat en çok kafaları kurcalayan soru Yılbaşı gecesi ne giymeliyiz? Yılbaşı gecesinin olmazsa olmazları neler? Sakınmamız gereken stil hataları nedir? Parti ortamına en etkili elbiseler hangileri? Telaş yok! “Yılbaşı gecesi ne giyeceğim” paniğinizin cevabını Abiyefon Ailesi olarak sizlere sunacağımız stil önerileriyle alabilirsiniz

Yılbaşı denince ilk akla gelen kırmızı renk her yıl olduğu öncelikli tercih edilen renktir 2019 yılına girerken seçtiğiniz kırmızı elbiseye hareket ve zarafet katmaya ne dersiniz? Pul ve payetlere bürünen kırmızılar ile baş döndürmeniz mümkün. İlk olarak teniniz ile uyumlu doğru kırmızıyı seçmeniz gerekiyor bulunacağınız mekana ve vücut tipinize göre elbise modelinizi belirlemek pul ve payetlere bir şans vermek sizin elinizde.

Düzenlenen organizasyonun ağırlığına göre kısa ya da uzun elbisenin içinde kendinizi çok iyi hissettiğiniz sırt dekolteli ince kumaş kadife ya da ipek kumaştan tasarlanmış elbiseler doğru bir seçim olabilir. Seçeceğiniz renkte koyu tonlara yer verebilirsiniz örneğin haki, lacivert, siyah, bordo, antrasit koyu petrol mavisi gibi…

Ayrıca elbisenizi tamamlayan çok iyi bir bootie seçmelisiniz. Koyu göz makyajı ve renksiz bir ruj ve doğal bir cilt, dağınık ve kuaförden çıkmış gibi havası olmayan bir saç yılbaşı gecesinin olmazsa olmazlarındandır.

Çok özenerek hazırlandığımız yılbaşı gecesinde iddialı olayım derken ipin ucunu kaçırmamak gerekiyor fazla ağır abartılı tüy otriş boncuk gibi aşırı parıltılı elbiselerden, ölçüsüz ve birden fazla bölgede uygulanan dekoltelerden, platformu stiletto tarzı ayakkabılardan son olarak ta cildi maske gibi saran ağır makyaj ve sert bir kalıp gibi görünen saç modellerinden uzak durmanızda yarar var.

Karakterinizle özdeşleşen stilinizde nostaljik bir hava katabilirsiniz. Feminen ve maskülen  detaylarla oynayarak havalı ve dikkat çekici olabilirsiniz. Yılbaşı gecesinin en çok tercih edilen aksesuarlarından olan sahte kürk etoller ve elbiseniz ile muhteşem bir uyum yakalayan deri ya da dantelli eldivenler ile 2019 yılını şık bir şekilde karşılayabilirsiniz. 

Düz formlu tek parça ve tek renk ışıltılı bir elbise ile  kendinden emin bir yeni yıl başlangıcı için oldukça uygun.

Yeni yıl öncesi indirime giren payetli elbiselerden uzak durmanızı öneririm. Piştilerden kendinizi korumuş olacaksınız!

Simsiyah olabilir ya da rengârenk görünebilirsiniz. Print elbiseler, etek ve üstler giyebilirsiniz. Parlayan vintage parçalar seçilebilir. Ancak yılbaşı gecesi herkesin parlamak isteyeceğini, hatırlatalım. Ayakkabı seçimleri her zamankinden radikal yapılabilir. Uzun bir gece olabileceği için makyaj ve aksesuarın kontrol edilebilecek şekilde kullanılması önemli.

Kuşkusuz yılbaşı gecesinin en etkili parçaları; ayakkabı, çanta ve aksesuarlar olacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.